ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι δύο περιπτώσεις παικτών που ΚΟΙΤΑΖΕΙ από Ελλάδα για να φέρει στην Κύπρο

Οι δύο περιπτώσεις παικτών που ΚΟΙΤΑΖΕΙ από Ελλάδα για να φέρει στην Κύπρο

Δημοσίευμα της Ελλαδικής ιστοσελίδας www.sportime.gr τις πρωινές ώρες της Τρίτης (29-12-2020) κάνει λόγο σε ενίσχυση του Εθνικού Άχνας από την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, ρεπορτάζ με τίτλο «Εθνικός Άχνας: Ενίσχυση μέσω Super League 1» αναφέρει τα εξής:

«Σε κάθε μεταγραφική περίοδο οι ομάδες της Κύπρου κοιτούν αυτές της Ελλάδας και το αντίστροφο. Ο Εθνικός Άχνας βρίσκεται στην προτελευταία θέση και θα χρειαστεί να ενισχυθεί σημαντικά προκειμένου να σώσει τη παρτίδα.

Προσθήκες θα γίνουν σίγουρα και μεταξύ άλλων ο Εθνικός Άχνας κοιτάει και περιπτώσεις από τα μέρη μας. Η μία εξ αυτών είναι ο Χαμζά Γιουνές. Ο Τυνήσιος φορ, που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ξάνθη και Άρη, αποκτήθηκε από την ΑΕΛ πριν από λίγους μήνες και έως τώρα έχει ένα γκολ σε έξι ματς. Οι Θεσσαλοί έχουν αρκετούς επιθετικούς και ο ίδιος δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο αποχώρησής του εάν βρεθεί κάτι που να τον καλύπτει. Δεν αποκλείεται οι Κύπριοι να κάνουν την κίνησή τους προσεχώς.

Ένας ακόμη ποδοσφαιριστής της Super League 1 που έπεσε στο τραπέζι για την ομάδα του Ηλία Χαραλάμπους είναι ο Χουάν Άλβαρες. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός θα αποχωρήσει από τον Παναιτωλικό μετά από έναν χρόνο παρουσίας του εκεί και στο Αγρίνιο ψάχνουν ομάδα για να βοηθήσουν την όλη κατάσταση. Μέσω εκείνων προτάθηκε ο 23χρονος. Τη φετινή σεζόν, πάντως, ο Άλβαρες είχε μόλις τρεις ολιγόλεπτες συμμετοχές και αυτό είναι αγκάθι για κάθε ομάδα που τον εξετάζει».

The post Οι δύο περιπτώσεις παικτών που ΚΟΙΤΑΖΕΙ από Ελλάδα για να φέρει στην Κύπρο appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top