ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο απολογισμός και οι ευχαριστίες του νέου άσου της ΑΕΚ – Τι λέει για τη νέα σελίδα στην καριέρα του

Ο απολογισμός και οι ευχαριστίες του νέου άσου της ΑΕΚ – Τι λέει για τη νέα σελίδα στην καριέρα του

Με ένα μακροσκελές μήνυμα στο Instagram, το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ Λάρνακας, Νιλς Σούτερντεν, κάνει έναν σύντομο απολογισμό για την καριέρα του στο Βέλγιο, αποχαιρετώντας όλες τις ομάδες στις όποιες αγωνίστηκε και εμφανίζεται ανυπόμονος για τη νέα σελίδα στην καριέρα του.

Αναλυτικά:

«Ότι είχε ανακοινωθεί εδώ και λίγο καιρό είναι πλέον επίσημο. Αποχαιρετώ την Έουπεν και το Βελγικό πρωτάθλημα για μια υπέροχη περιπέτεια στην Κύπρο και στην ΑΕΚ Λάρνακας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους για τα υπέροχα χρόνια που πέρασα στο Βέλγιο.

Όλα ξεκίνησαν για μένα στη Λέουβεν, όπου με εκπαίδευσαν και με προετοίμασαν για τη συνέχεια. Ένας όμορφος σύλλογος που κάνει τεράστια βήματα για να εξελιχθεί σε ένα πραγματικό κορυφαίο κλαμπ στο Βέλγιο.

Η Σεντ Τρούιντεν, μου έδωσε την ευκαιρία να εξελιχθώ, έμαθα πολλά και έκανα φίλους για μια ζωή. Έχω περάσει τα πάντα εκεί. Μέσα την Έουπεν πήγα στη Βέστερλο, όπου είχα δύο όμορφες σεζόν.

Ακολούθησε μία μεγάλη απογοήτευση, όταν έγινε ξεκάθαρο ότι έπρεπε να φύγω από τη Μέχελεν. Αγωνίστηκα μόνο μία σεζόν σε αυτόν τον όμορφο σύλλογο, αλλά νιώθω σαν να έπαιξα εκεί για πολύ περισσότερο. Έκανα φίλους για μια ζωή, πράγμα σπάνιο στον ποδοσφαιρικό κόσμο.

Τέλος, η Έουπεν μου πρόσφερε ξανά καταφύγιο, όπου έμενα εκεί 3,5 χρόνια και έπαιξα συνολικά 125 παιχνίδια.

Φεύγω ως αρχηγός αυτής της ομάδας και νιώθω περήφανος. Με ενθουσιασμό, αλλά και περιέργεια, αναμένω αυτή τη νέα περιπέτεια στην ΑΕΚ Λάρνακας!

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό: Το μεγαλύτερο ευχαριστώ πάει προς τη γυναίκα μου Steffi και τα παιδιά μου Lio και Seth, την οικογένεια μου. Τα έκαναν όλα αυτά εφικτά, θέλοντας να είναι μαζί μου σε αυτή τη νέα περιπέτεια και στέκονται πάντα εκεί για μένα, ειδικά στις δύσκολες περιόδους! Ευχαριστώ για όλα και θα σας δω σύντομα.

Νιλς Σούτερντεν».

The post Ο απολογισμός και οι ευχαριστίες του νέου άσου της ΑΕΚ – Τι λέει για τη νέα σελίδα στην καριέρα του appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top