Ανακοίνωση για την έκδοση των Δελτίων Υγείας Αθλητών

Ανακοίνωση για την έκδοση των Δελτίων Υγείας Αθλητών

Ανακοίνωση από τον ΚΟΑ:

«Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού ανακοινώνει ότι το Τμήμα Έκδοσης Δελτίων Υγείας Αθλητών αύριο Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020 θα είναι ανοικτό και οι γιατροί μεταξύ των ωρών 13.00 – 14.00 θα αξιολογούν αιτήσεις των σωματείων για έκδοση των δελτίων αθλητών τους.

Ο ΚΟΑ προέβη στην απόφαση αυτή για να διευκολύνει τα σωματεία για άμεση έκδοση δελτίων στους αθλητές τους που ενέταξαν στο δυναμικό τους τη νέα μεταγραφική περίοδο».

The post Ανακοίνωση για την έκδοση των Δελτίων Υγείας Αθλητών appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής στη Νέα Υόρκη: Επίσημη ανακοίνωση για «ακόμη μία άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό»

Πενταμερής στη Νέα Υόρκη: Επίσημη ανακοίνωση για «ακόμη μία άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό»

Την άτυπη πενταμερή συνάντηση για το Κυπριακό η οποία θα λάβει χώρα στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη, στις 16 και 17 Ιουλίου, ανακοίνωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης Τύπου, σημειώνοντας παράλληλα ότι θα προσφέρει την ευκαιρία να συνεχιστεί ο διάλογος και να ανταλλαγούν απόψεις σχετικά με την πρόοδο που έχει σημειωθεί από τον Μάρτιο.