ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

Διεξάγει έρευνα για τον 80χρονο που απεβίωσε από κορωνοϊό ο ΟΚΥπΥ

Διεξάγει έρευνα για τον 80χρονο που απεβίωσε από κορωνοϊό ο ΟΚΥπΥ

Ο ΟΚΥπΥ θα διεξάγει έρευνα κατά πόσον ο 80χρονος που πέθανε χθες στο Νοσοκομείο Αναφοράς, πήρε εξιτήριο από το Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου νοσηλευόταν, μετά από αρνητικό αποτέλεσμα σε εξέταση Covid-19 ή όχι.

 
Σε γραπτή ανακοίνωση του νωρίτερα σήμερα το Πρότυπο Κέντρο Φροντίδας και Αποκατάστασης "Η Μεταμόρφωσις" ("Holistic") στη Σωτήρα Αμμοχώστου ανέφερε ότι «ο 80χρονος νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Λάρνακας μετά από Γαστρορραγία - Διάτρηση Κοίλου Σπλάχνου, αφού πρώτα υποβλήθηκε σε τεστ κορωνοϊού με αρνητικό αποτέλεσμα. Στις 22 Δεκεμβρίου ο άνδρας έλαβε εξιτήριο από το Νοσοκομείο Λάρνακας και στάλθηκε στο Κέντρο Φροντίδας στις 22 Δεκεμβρίου, χωρίς όμως να περιλαμβάνεται στα χαρτιά του αρνητικό τεστ κορωνοϊού, όπως προβλέπεται από το Γενικό Νοσοκομείο».
 
Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι ο ΟΚΥπΥ «θα διερευνήσει κατά πόσο ο 80χρονος πήρε εξιτήριο (από το ΓΝ Λάρνακας) μετά από αρνητικό αποτέλεσμα σε εξέταση Covid-19, ή όχι».
 
Υπενθυμίζεται ότι ο θάνατος του ηλικιωμένου δόθηκε από το Υπουργείο Υγείας με χθεσινή ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top