ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Συνολικά 73 ασθενείς νοσηλεύονται στο ΓΝ Αμμοχώστου

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Συνολικά 73 ασθενείς νοσηλεύονται στο ΓΝ Αμμοχώστου

Στους 73 ανήλθε ο αριθμός των ασθενών με κορωνοϊό που νοσηλεύονται σήμερα Πέμπτη στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, το οποίο λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς.

 
Από τους 73 ασθενείς που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο, οι έξι βρίσκονται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, καθώς χρήζουν πιο στενής παρακολούθησης.
 
Στο Νοσοκομείο νοσηλεύονται 10 άτομα από Ιδρύματα.

Στο Κέντρο Αποκατάστασης Eden Resort, στην Τερσεφάνου, φιλοξενούνται 49 πρόσωπα, τα οποία θα παραμείνουν μέχρι την πλήρη αρνητικοποίησή τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Από την γκαλερί στην κάλπη: H σύγκρουση Αννίτας – Χρίστου με φόντο τις βουλευτικές

Από την γκαλερί στην κάλπη: H σύγκρουση Αννίτας – Χρίστου με φόντο τις βουλευτικές

Η υπόθεση με το κολλάζ των νέων πινάκων του Γιώργου Γαβριήλ δεν είναι ζήτημα τέχνης. Είναι ζήτημα πολιτικής. Και πιο συγκεκριμένα, ζήτημα προεκλογικής στρατηγικής, πολιτικής συνέπειας και σύγκρουσης για την ηγεμονία στον χώρο της δεξιάς, ενόψει των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE