ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ας μην ΠΝΙΓΟΝΤΑΙ σε ένα ποτήρι νερό…

Ας μην ΠΝΙΓΟΝΤΑΙ σε ένα ποτήρι νερό…

Δέχθηκε την ήττα (και σε ντέρμπι εκτός έδρας μάλιστα) ο Απόλλωνας, είναι λες κι ήρθε το τέλος του κόσμου. Ξαφνικά χάνεται η πίστη, για τις δυνατότητες της ομάδας, αλλά και κατά πόσον μπορεί να κόψει πρώτη το νήμα την προσεχή Άνοιξη.

Τούτο το “κλίμα” φυσικά δεν υπάρχει στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Κολόσσι, αλλά σε μια μερίδα οπαδών.

Είναι πραγματικά απίστευτα μερικά σχόλια που διαβάζουμε στα Κοινωνικά Δίκτυα, φτάνοντας στο σημείο μερικοί, να… απαξιώνουν ανθρώπους, τους οποίους τρεις μέρες νωρίτερα υμνούσαν.

Για παράδειγμα, έλεγαν, ότι η ηρεμία του Γιάννη Πετράκη, έπαιξε “βοηθητικό” ρόλο για την ομάδα, να καταφέρει να φέρει τα κάτω – πάνω στο ντέρμπι με την Ανόρθωση.

Προχθές, όμως, βρήκαν ξανά τα “λάθη” και τις αδυναμίες του Κρητικού τεχνικού, ότι δεν διαχειρίστηκε σωστά το γρήγορο προβάδισμα της ομάδας κι άλλα “κουφά”. Θυμήθηκαν ξανά ότι δεν κουβαλά εμπειρίες σε ομάδες που χτυπούν πρωτάθλημα.

Να μην μπω στη διαδικασία, να αναπαραγάγω άλλα… πράγματα που είπαν κι έγραψαν για μερικούς παίχτες.

Η ομάδα τους έχασε από την πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος, τον τελευταίο ενάμισι μήνα κι αντιμετώπισαν το αρνητικό αποτέλεσμα, λες κι ήταν από κάποια μικρομεσαία ομάδα.

Αντιλαμβάνομαι πόσο μεγάλος είναι ο καημός τους, να δουν την ομάδα, να κατακτά το πρωτάθλημα μετά από 15 χρόνια. Όμως, δεν υπάρχει λόγος να… πνίγονται σε ένα ποτήρι νερό, λες κι ο Απόλλωνας βρίσκεται δέκα βαθμούς μακριά από την κορυφή.

Όλα τα παραπάνω, δεν τα γράφω για να κάμω τον δικηγόρο αυτών που διοικούν τον Απόλλωνα ή του Γιάννη Πετράκη.

Μόλις πριν μερικές μέρες, έκανα λόγο (με κριτική διάθεση) για την αμυντικογενή τακτική του Ρεθυμνιώτη κόουτς, στο τελευταίο 20λεπτο του ματς με την Πάφο.

Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό κι η όποια κριτική γίνεται, θα πρέπει να είναι με βάσει το μέγεθος του αντιπάλου, αλλά και τις επιλογές παιχτών που είχε στη διάθεση του ο προπονητής.

Κριτική μπορεί να γίνει πάντως, στους υπεύθυνους του προγραμματισμού, ότι άργησαν λίγο να φέρουν καινούργιους παίχτες (μέχρι στιγμής αποκτήθηκε μόνο ο Παπουνασβίλι).

Τον Γιώργο Μαλεκκίδη που “βγάζει μάτια” με τη φανέλα της Καρμιώτισσας, από τη στιγμή που δικαιούνται, θα έπρεπε ήδη να τον είχαν επαναφέρει στο Κολόσσι.

The post Ας μην ΠΝΙΓΟΝΤΑΙ σε ένα ποτήρι νερό… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Οδηγός κίνδυνος: Γυναίκα οδηγούσε αντίθετα στον αυτοκινητόδρομο - Βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης και ναρκωτικών

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top