ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΜΕΣΙ: Το πανέξυπνο απευθείας φάουλ και η ΔΙΑΦΟΡΑ του με τον Κριστιάνο σε αυτό τον τομέα! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΜΕΣΙ: Το πανέξυπνο απευθείας φάουλ και η ΔΙΑΦΟΡΑ του με τον Κριστιάνο σε αυτό τον τομέα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Λιονέλ Μέσι με πανέξυπνη εκτέλεση φάουλ πέτυχε το ένα από τα δυο του γκολ στο 4-0 της Μπαρτσελόνα επί της Γρανάδα, ξεπέρασε τον Κριστιάνο Ρονάλντο σε αυτό το κομμάτι και έφτασε στα 54 γκολ από στατική φάση στην καριέρα του.

Ο Αργεντινός ηγέτης των «μπλαουγκράνα» έβγαλε τον πολύ καλό εαυτό του στο εκτός έδρας ματς της ομάδας του, το απόγευμα του Σαββάτου και βρήκε δυο φορές το δρόμο για τα δίχτυα, τη μια εξ αυτών με εκτέλεση φάουλ λίγο έξω από την περιοχή.

Ήταν το 48ο γκολ που πετυχαίνει με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα με αυτό τον τρόπο, ξεπερνώντας τα 47 που έχει μετρήσει σε ολόκληρη την καριέρα του με όλες τις ομάδες στις οποίες έχει αγωνιστεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Μέσι έχει συνολικά 54 τέρματα από στατική φάση, αφού το έχει καταφέρει και 6 φορές με την εθνική ομάδα της Αργεντινής.

Είχε πετύχει 28 γκολ με αυτό τον τρόπο στα πρώτα 13 χρόνια της καριέρας του και τώρα έχει ήδη 26 την τελευταία 4ετία!

Μακριά από το «Καμπ Νόου» δεν είχε σκοράρει με φάουλ μετά από τις 2 Απριλίου του 2019, όταν τότε είχε βρει δίχτυα κόντρα στην Βιγιαρεάλ.

gazzetta.gr

The post ΜΕΣΙ: Το πανέξυπνο απευθείας φάουλ και η ΔΙΑΦΟΡΑ του με τον Κριστιάνο σε αυτό τον τομέα! (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top