ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπρούνο ξανά στα… κυπριακά ραντάρ!

Μπρούνο ξανά στα… κυπριακά ραντάρ!

Η Ελλαδική ιστοσελίδα, To10.gr, με δημοσίευμα της αναφέρει πως ο Απόλλων Λεμεσού έχει στο στόχαστρο του τον Μπρούνο, ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Πειραιώς.

Ο 26χρονος Βραζιλιάνος, μπορεί να αγωνιστεί στα δύο άκρα της επίθεσης, αλλά και ως δεύτερος επιθετικός, και έχει φορέσει, μεταξύ άλλων, τη φανέλα της Λασκ και του Ατρόμητου.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Μετά τον Αχμέντ Χασάν ένας ακόμα παίκτης του Ολυμπιακού που «χτυπήθηκε» από τον κορωνοϊό βρίσκεται στην τελική ευθεία για την επιστροφή του στη δράση. Ο λόγος για τον Μπρούνο, ο οποίος επίσης είχε παρουσιάσει επιπλοκές και βρίσκεται στα… πιτς εδώ και αρκετές εβδομάδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τον Αιγύπτιο επιθετικό που επέστρεψε και πήρε χρόνο συμμετοχής στο πρόσφατο παιχνίδι με το Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (1-2), ετοιμάζεται να «ενεργοποιηθεί» και ο Μπρούνο.

Ο Βραζιλιάνος, για τον οποίο μάλιστα υπάρχει και ενδιαφέρον από ομάδα της Κύπρου. Ο Απόλλων Λεμεσού ενδιαφέρεται ζεστά για τον 26χρονο μεσοεπιθετικό των πρωταθλητών Ελλάδας.

Η ομάδα από την Μεγαλόνησο θέλει να τον αποκτήσει τον Μπρούνο δανεικό μέχρι το τέλος της σεζόν και να ενισχύσει την μεσοεπιθετικής γραμμής, βάζοντας στο ρόστερ της έναν πολύ ποιοτικό ποδοσφαιριστή. Ο Λατινοαμερικάνος πριν νοσήσει από τον Covid-19 είχε πραγματοποιήσει 3 συμμετοχές στο πρωτάθλημα.

Είχε παίξει στα παιχνίδια με Αστέρα Τρίπολης, Παναιτωλικό και Απόλλων Σμύρνης, ενώ πέρσι είχε παίξει σε 9 αγώνες με την ερυθρόλευκη φανέλα».

 

The post Μπρούνο ξανά στα… κυπριακά ραντάρ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Ποζάρει στο Τόκιο με τη σύντροφό της - «Εγώ και η δικιά μου» - Δείτε φωτογραφίες



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top