ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το δίδυμο πίσω από τα… φώτα

Το δίδυμο πίσω από τα… φώτα

Ανάρτηση από το τμήμα πετόσφαιρας της Ανόρθωσης…

«Κάθε ομάδα στον χώρο του αθλητισμού εκτός από τους αθλητές και προπονητές που παίρνουν όλη την δημοσιότητα , έχει στις τάξεις της και τους αφανείς ήρωες , αυτούς που εργάζονται αθόρυβα και μεθοδικά πίσω από τα φώτα της προβολής.
Οι φυσιοθεραπευτές της ομάδας μας Κωνσταντίνος Σουτζίης και Οδυσσέας Παρασκευά και το Sports Lab Physio & Rehab με επαγγελματικές σπουδές σε Βουλγαρία και Αγγλία αντίστοιχα είναι οι άνθρωποι που έχουν την ευθύνη της προετοιμασίας , της πρόληψης τραυματισμών ή επαναφοράς και αποκατάστασης των αθλητών μας .
Η συνεργασία που ξεκίνησε το 2020 έχει δώσει ήδη δείγματα γραφής , αφού σε αυτήν την χρονιά , η ομάδα μας παρουσιάζεται σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια χωρίς μυϊκούς τραυματισμούς».

The post Το δίδυμο πίσω από τα… φώτα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top