Τμ. Μετεωρολογίας: Βροχές, καταιγίδες και χιόνια περιλαμβάνει το μενού - Η πρόβλεψη για τις επόμενες ημέρες

Τμ. Μετεωρολογίας: Βροχές, καταιγίδες και χιόνια περιλαμβάνει το μενού - Η πρόβλεψη για τις επόμενες ημέρες

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και κατά διαστήματα αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στα ψηλότερα ορεινά πιθανό να χιονίσει.

Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί 4 με 5 μποφόρ και παροδικά στα προσήνεμα, μέχρι πολύ ισχυροί 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι στα ανατολικά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη, στα νότια ταραγμένη αλλά στα δυτικά και βόρεια θα είναι κυματώδης. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα παράλια και στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και αρχικά ενδέχεται να πέσουν μεμονωμένες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί 4 με 5 μποφόρ αλλά παροδικά στα προσήνεμα παράλια, μέχρι πολύ ισχυροί 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι στα ανατολικά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη, στα νότια ταραγμένη και στα δυτικά και βόρεια κυματώδης. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 14 στα δυτικά και τα βόρεια παράλια και στον 1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηματιστεί παγετός.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και κατά διαστήματα αναμένονται μεμονωμένες βροχές, ενώ το βράδυ αναμένονται βροχές, τοπικές καταιγίδες και χιόνια στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος και αρχικά αναμένονται τοπικές βροχές, μεμονωμένες καταιγίδες και χιόνια στα ψηλότερα ορεινά, αλλά σταδιακά ο καιρός θα βελτιωθεί.

Τη Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και από τις αυγινές ώρες αναμένονται τοπικές βροχές, μεμονωμένες καταιγίδες και χιόνια στα ψηλότερα ορεινά, αλλά σταδιακά ο καιρός θα βελτιωθεί.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα το τριήμερο, τα οποία είναι κοντά στους κλιματικούς μέσους όρους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Πρώτη δήλωση του Χαμενεΐ μετά τους αμερικανικούς βομβαρδισμούς στο Ιράν: «Η τιμωρία συνεχίζεται» - Αλματώδης αύξηση των τιμών του πετρελαίου

Live: Πρώτη δήλωση του Χαμενεΐ μετά τους αμερικανικούς βομβαρδισμούς στο Ιράν: «Η τιμωρία συνεχίζεται» - Αλματώδης αύξηση των τιμών του πετρελαίου

Το Ιράν ένα βήμα πριν κλείσει τα Στενά του Ορμούζ, συναγερμός για το διεθνές εμπόριο. Προειδοποίηση στις ΗΠΑ για «υψηλό κίνδυνο τρομοκρατικής απειλής» μετά τα αμερικανικά πλήγματα στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE