ΚΥΠΡΟΣ: Ισχυρός κεραυνός κατέστρεψε αλεξικέραυνο της ΑΗΚ – Στο σκοτάδι αρκετές περιοχές

ΚΥΠΡΟΣ: Ισχυρός κεραυνός κατέστρεψε αλεξικέραυνο της ΑΗΚ – Στο σκοτάδι αρκετές περιοχές

Αρκετά προβλήματα έχουν προκληθεί από τα έντονα καιρικά φαινόμενα που επικρατούν από νωρίς το πρωί, σήμερα Σάββατο 16 Ιανουαρίου σε όλη την Κύπρο.

 Η Εκπρόσωπος Τύπου της ΑΗΚ, Χριστίνα Παπαδοπούλου μιλώντας στο ThemaOnline, εξήγησε ότι τη σοβαρή βλάβη προκλήθηκε στην περιοχή Κελλάκι από δυνατό κεραυνό, ο οποίος πρώτα χτύπησε σε αλεξικέραυνο το κατέστρεψε και στη συνέχεια χτύπησε το σημείο παροχής ηλεκτρισμού.

Στο σημείο έσπευσε από το πρωί συνεργείο της ΑΗΚ, όπου αρχικά εντοπίστηκε η βλάβη και στη συνέχεια επανήλθαν με καινούργιο εξοπλισμό. Τις τελευταίες ώρες το συνεργείο καταβάλλει προσπάθειες αντικατάστασης του εξοπλισμού, ενώ σε λίγες ώρες αναμένεται η πλήρης αποκατάσταση της βλάβης.

Να σημειώσουμε ότι σε μερικές περιοχές στην επαρχία Λεμεσού, όπου επίσης είχε διακοπεί η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος έχει αποκατασταθεί. 

Σύμφωνα και με τους πίνακες της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου αυτή τη στιγμή (14:35), βρίσκονται χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα οκτώ περιοχές της επαρχίας Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος στη Χλώρακα: Θύμα 34χρονη γυναίκα - Αποκλείστηκε η σκηνή – Σπεύδουν ιατροδικαστές - Και απόπειρα φόνου κατά 14χρονου

Φόνος στη Χλώρακα: Θύμα 34χρονη γυναίκα - Αποκλείστηκε η σκηνή – Σπεύδουν ιατροδικαστές - Και απόπειρα φόνου κατά 14χρονου

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση φόνου εκ προμελέτης με θύμα μια 34χρονη γυναίκα και απόπειρα φόνου εναντίον 14χρονου, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν σήμερα γύρω στις 17:30 σε διαμέρισμα στη Χλώρακα.

BEST OF TOTHEMAONLINE