ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συνεχίζει το… «κυνήγι» η Λέστερ – Ανέβηκε δεύτερη

Συνεχίζει το… «κυνήγι» η Λέστερ – Ανέβηκε δεύτερη

Η Λέστερ κέρδισε με 2-0 τη Σαουθάμπτον και σκαρφάλωσε στη 2η θέση.

Σταθερά στη διεκδίκηση του τίτλου η Λέστερ που κέρδισε με 2-0 τη Σαουθάμπτον και ανέβηκε στη 2η θέση.

Στο 19ο λεπτό ο ΜακΚάρθι έσωσε μετά από σουτ του Μπαρνς, ενώ στο 24’ ήταν η σειρά του Σμάιχελ να πει όχι σε σουτ του Άνταμς και στο 38’ ο Μάντισον πάτησε περιοχή από δεξιά και με τρομερό σουτ στην κλειστή γωνία έκανε το 1-0.

Στο 41’ ο ΜακΚάρθι και πάλι, κατέβασε ρολά μετά από Γουόρντ Πράουζ ενώ στο 47’ ο Σμάιχελ απέκρουσε το σουτ του Γουόρντ Πράουζ.

Στο 73ο λεπτό η Σαουθάμπτον άγγιξε την ισοφάριση στο 73ο λεπτό καθώς είχε δοκάρι με τον Ελουντουλού και στο 75’ ο Μπεντνάρεκ έσωσε στη γραμμή μετά από σουτ του Μπαρνς. Και στο 90+5′ ο έκανε το 2-0 με όμορφο πλασέ στην κόντρα.

ΛΕΣΤΕΡ: Σμάιχελ, Έβανς, Καστάιν, Τζάστιν, Φοφανά (52’ Σογιουντσού), Ολμπράιτον, Μάντισον (76’ Αγιόθε Πέρεθ), Τίλεμανς, Μπαρνς, Εντιντί, Βάρντι (90+1′ Ιεανάτσο)

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: ΜακΚάρθι, Γουόκερ Πίτερς, Μπεντνάρεκ, Στίβενς, Μπέρτραντ, Σμόλμποουν (61’ Ενλουντουλού), Γουόρντ Πράουζ, Ντιαλό (87’ Bαλέρι), Άρμστρονγκ, Άνταμς (72’ Λονγκ), Γουόλκοτ

PREMIER LEAGUE-19η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Γήπεδο: King Power Stadium

Πηγή: Aek365.org

The post Συνεχίζει το… «κυνήγι» η Λέστερ – Ανέβηκε δεύτερη appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top