ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ ανατροπή η Σαμπντόρια, βουλιάζει η Ουντινέζε

Σούπερ ανατροπή η Σαμπντόρια, βουλιάζει η Ουντινέζε

Η Σαμπντόρια κέρδισε με 2-1 την Ουντινέζε που νικούσε ως το 67ο λεπτό.

Τεράστιο τρίποντο για τη Σαμπντόρια που κέρδισε με 2-1 την Ουντινέζε, η οποία είχε προηγηθεί. Χωρίς νίκη από τις 12 Δεκεμβρίου η Ουντινέζε.

Ισόπαλες 1-1 αναδείχθηκαν Σαμπντόρια και Ουντινέζε και μοιράστηκαν από ένα βαθμό.

Στο 5ο μόλις λεπτό ο Οντέρο έσωσε εντυπωσιακά μετά από πλασέ του Λαζάνια όπως έκανε και ο Μούσο στο 26’ μετά από σουτ του Κουαλιαρέλα. Στο 28ο λεπτό ο Οντέρο πραγματοποίησε μυθική επέμβαση σε πλασέ του Μαντραγκόρα και στο 41’ το σουτ του Ντε Πολ, τράνταξε το δοκάρι της Σαμπντόρια.

Η Ουντινέζε πίεσε στην επανάληψη και στο 55ο λεπτό ο Ντε Πολ έκανε το σουτ από το πέναλτι, ο Οντέρο του είπε όχι αλλά πήρε το ριμπάουντ και με νέο παλσέ έγραψε το 0-1.

Στο 64’ όμως, η Σαμπντόρια κέρδισε πέναλτι και ο Καντρέβα έκανε το 1-1 από την άσπρη βούλα. Και μάλιστα στο 81’ ο Οτζέλο σέντραρε από αριστερά και ο Τορεγκρόσα με κεφαλιά έκανε το 2-1.

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Οντέρο, Κόλεϊ, Μπερεζίνσκι, Γιοσίντα, Οτζέλο, Αντριέν Σίλβα (73’ Ραμίρες), Καντρέβα, Έκνταλ (85’ Άσκιλντσεν), Βέρε (62’ Κεϊτά Μπαλντέ), Ντάμσγκααρντ (62’ Θόρσμπι), Κουαλιαρέλα (62’ Τορεγκρόσα)

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Μούσο, Ζεέχελααρ (88’ Oυβετζάν_, Λάρσεν (84’ Μολίνα), Μπεκιά, Μπονιφάτσι, Σαμίρ, Ντε Πολ, Περέιρα, Μαντραγκόρα (77’ Αρσλάν), Γουάλας (84’ Νεστορόβσκι), Λαζάνια

SERIE A’-18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Γήπεδο: Λουίτζι Φεράρις

Πηγή: Αek365.org

The post Σούπερ ανατροπή η Σαμπντόρια, βουλιάζει η Ουντινέζε appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top