ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ για την επιστροφή Κώτσιου στην Ομόνοια: «Έφεραν τον προδότη πίσω!- Μην τολμήσεις να βάλεις το τριφύλλι»

ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ για την επιστροφή Κώτσιου στην Ομόνοια: «Έφεραν τον προδότη πίσω!- Μην τολμήσεις να βάλεις το τριφύλλι»

Ανακοίνωση εξέδωσε η Θύρα 9, όπου αναφέρεται στην επιστροφή Κωνσταντίνου Ανδρέου στην ομάδα φούτσαλ της Ομόνοιας.

Αναλυτικά:

«Αδέλφια της ΘΥΡΑ 9 περήφανε Πράσινε Λαέ,
ΔΕΝ θα σταθούμε θεατές σε ένα ακόμα θέατρο του παραλόγου ούτε και θα επιτρέψουμε να ολοκληρωθεί άλλο ένα τραγικό λάθος του ΔΣ του ΑΣΟΛ.
Τον Αύγουστο του 2018 ο προδότης και δήθεν “αρχηγός” τότε στη φουτσαλικη ΟΜΟΝΟΙΑ σε μια περίοδο που το ποδοσφαιρικό τμήμα ξεπουλήθηκε με τις γνωστές διαδικασίες αποφάσισε να ξεπουληθεί και να μετακομίσει στους απέναντι. Η ιστορία γνωστή αλλά και η κατάληξη της.
Με ανακοίνωση μας στις 23/08/18 γράφαμε: «Το προδότης θα το κουβαλάς για μια ζωή όπως το κουβαλούν άλλοι τόσα χρόνια. Ποτέ δεν θα φύγει από πάνω σου επειδή είχες το θράσος να πουλάς και οπαδιλίκι.» Ταυτόχρονα απευθυνόμασταν και στο Δ.Σ του ΑΣΟΛ γράφοντας: «Ελπίζουμε το Σωματείο που έχει ήδη γίνει κομπάρσος μιας εταιρείας, τουλάχιστον στα τμήματα που ακόμη του ανήκουν να κρατήσει μια αξιοπρεπή στάση. Εμείς εκεί όπου μας επιτρέπεται θα στηρίξουμε με την φωνή και την παρουσία μας τα τμήματα του Α.Σ.Ο.Λ»
Ο υπεύθυνος του φούτσαλ λοιπόν με τις ευλογίες του ΔΣ του ΑΣΟΛ όχι μόνο αγνόησαν όλα αυτά που φωνάζαμε πριν 2μιση χρόνια αλλά με συνοπτικές διαδικασίες έφεραν τον προδότη πίσω! Κι όλα αυτά εν αγνοία του κόσμου της ομάδας. Αυτό γιατί πριν 5 μέρες και συγκεκριμένα στις 12/01 η ΚΟΠ ενημέρωσε για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή πίσω στην ΟΜΟΝΟΙΑ την ίδια ώρα που το σωματείο κρατά σιγή ιχθύος. Η κατρακύλα των ανθρώπων που απαρτίζουν το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣΟΛ δεν έχει τελειωμό αποδεικνύοντας ξανά πως ο πάτος και η κατάντια τους δεν έχουν τελειωμό.
Πραγματικά δεν μπορούμε να καταλάβουμε με ποια λογική και με ποιο κριτήριο αποφάσισαν οι κύριοι αυτοί να φέρουν πίσω τον εν λόγω ανθρωπάκο. Εμείς δεν δίνουμε συχωροχάρτια. Εμείς δεν δεχόμαστε κανένα υποτιθέμενο άσωτο γιο πίσω στην οικογένεια μας. Ο κάθε ένας ας ζήσει με τις συνέπειες των πράξεων του. ΔΕΝ πρόκειται να ανεχτούμε μια τέτοια κίνηση. Δεν το χωράει ο νους μας και δεν το επιτρέπει η ηθική μας να δεχτούμε να φορέσει ξανά την τιμημένη φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με το ένδοξο τριφύλλι στο στήθος αυτός ο προδότης.
Ανακαλέστε άμεσα την απόφαση αυτή που προκαλεί ντροπή και κατάντια για την ομάδα μας. Ανακαλέστε αλλιώς θα μας βρείτε μπροστά σας.
Υ.Γ – Σε συνέντευξη σου πριν 16 μήνες αναφέρθηκες σε περασμένα ξεχασμένα. Εμείς δεν ξεχνούμε. Για το καλό σου μην κάνεις το λάθος και τολμήσεις να φορέσεις την φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος.
Υ.Γ 2 – Για να μην έχουμε πάλι τις ίδιες κουραστικές κουβέντες. Η ΘΥΡΑ 9 όταν πέσει η κάρτα θα βρεθεί στην φυσική της θέση. Ταυτόχρονα είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι στα τμήματα του ΑΣΟΛ θα παραμείνουμε το κακό αγκάθι».

The post ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ για την επιστροφή Κώτσιου στην Ομόνοια: «Έφεραν τον προδότη πίσω!- Μην τολμήσεις να βάλεις το τριφύλλι» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο ξανά προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν για συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κα τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top