ΛΑΡΝΑΚΑ – ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ: Παραμένει άφαντη η 70χρονη που πήγε για κολύμπι και δεν επέστρεψε

ΛΑΡΝΑΚΑ – ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ: Παραμένει άφαντη η 70χρονη που πήγε για κολύμπι και δεν επέστρεψε

Κανένα σημείο ζωής δεν έχει εντοπιστεί από την 70χρονη Ελληνοκύπρια, η οποία εξαφανίστηκε από το μεσημέρι της Κυριακής 19 Ιανουαρίου στην παραλία των Φοινικούδων.

Οι έρευνες επαναρχίζουν με το πρώτο φως της ημέρας της Τρίτης 19 Ιανουαρίου. Οι Αρχές χτενίζουν κάθε σημείο της παραλίας Φοινικούδων, με το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λάρνακας, όπου από την πρώτη στιγμή ενεργοποιήθηκε το Εθνικό Ειδικό Σχέδιο και Διάσωσης «ΝΕΑΡΧΟΣ», με πλωτά και πτητικά μέσα της Λιμενικής και Μονάδας Αεροπορικών Επιχειρήσεων της Αστυνομίας.

Στις έρευνες συνδράμουν πλωτά μέσα της Λιμενικής & Ναυτικής αστυνομίας, των Ναυαγοσωστών της Επαρχιακής Διοίκησης Λάρνακας, ομάδα έρευνας της Πολιτικής Άμυνας, όπως επίσης και από ομάδα εθελοντών δυτών ενισχύονται οι έρευνες.

Υπενθυμίζουμε ότι χθες είχαν σταματήσει λόγω των καιρικών συνθηκών. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κατά τη συνάντηση στις 26 Αυγούστου μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του ηγέτη  των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν αναμένεται να συζητηθεί κατά πόσο υπάρχει πρόθεση από Τ/κ πλευράς για πρόοδο στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) ειδικά όσον αφορά στα σημεία διέλευσης, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.