ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Διπλό τετράδας με ήρωα τον Μπόνο η Σεβίλλη

Διπλό τετράδας με ήρωα τον Μπόνο η Σεβίλλη

Η Σεβίλλη απέδρασε με 2-1 από την έδρα της Αλαβές κι έπιασε τετράδα, με τον Μπόνο να αποκρούει πέναλτι στο 90’.

Στην τετράδα ξανά η Σεβίλλη, που πήρε μεγάλο διπλό με 2-1 στην έδρα της Αλαβές και την άφησε στην αβεβαιότητα. Ήρωας ο Μπόνο που έπιασε πέναλτι στο τέλος.

Στο 3ο μόλις λεπτό, ο Νάβας σέντραρε από δεξιά και ο Εν Νεσίρι με διπλή προσπάθεια από κοντά άνοιξε το σκορ για τη Σεβίλλη, αλλά στο 12’ ένα τραγικό λάθος στην άμυνα της Σεβίλλη έφερε την ισοφάριση για την Αλαβές. Μετά από εκτέλεση αράουτ από δεξιά, όλοι οι παίκτες της Σεβίλλης κόλλησαν και ο Έντγκαρ Μέντεθ με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά έκανε το 1-1.

Στο 19’ ο Χοσέλου πλάσαρε άστοχα από κοντά και στο 30’ η Σεβίλλη πήρε ξανά κεφάλι στο σκορ με ένα μαγικό γκολ. Ο Σούσο έπιασε ένα απίθανο σουτ από τα 30 μέτρα με την μπάλα να καρφώνεται στο γάμα του Πατσέκο για το 1-2.

Η Σεβίλλη «έσβησε» το ματς στην επανάληψη κι έτσι η πρώτη αξιόλογη φάση ήταν μια κεφαλιά του Χοσέλου στο 75ο λεπτό με τον Μπόνο να σώζει και στο 83’ ακυρώθηκε γκολ της Σεβίλλη για χέρι του Εν Νεσιρί.

Και στο 88’ μετά από κόρνερ, ο Κουντέ βρήκε την μπάλα με το χέρι αλλά και πάλι το πέναλτι που δόθηκε ήταν αυστηρό. Ο Χοσέλου εκτέλεσε το πέναλτι αλλά ο Μπόνο του είπε όχι κι έσωσε την ομάδα του.

ΑΛΑΒΕΣ: Πατσέκο, Λεζέν, Λαγουάρδια, Ναβάρο, Αγιρεγαμπίρια (63’ Μπόρχα Σάινθ), Ντουάρτε, Ριόχα (68’ Ντέιβερσον), Μπατάλια, Πίνα (87’ Μανού Γκαρσία), Χοσέλου, Έντγκαρ Μέντεθ (68’ Ζότα)

ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπόνο, Νάβας, Γκόμεθ, Κουντέ, Ακούνια, Ράκιτιτς, Φερνάντο, Χορδάν (77’ Χορδάν), Σούσο (90+1’ Βάσκες), Οκάμπος (62’ Ντε Γιονγκ), Εν Νεσιρί (90+1’ Τόρες)

LA LIGA-19η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Γήπεδο: Μεντιθορόθα          

Πηγή: Aek365.org

The post Διπλό τετράδας με ήρωα τον Μπόνο η Σεβίλλη appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top