Το ΕΙΠΑΝ και στην Καρμιώτισσα… ΦΕΥΓΕΙ για Κολόσσι ο Μαλεκκίδης

Το ΕΙΠΑΝ και στην Καρμιώτισσα… ΦΕΥΓΕΙ για Κολόσσι ο Μαλεκκίδης

Τις τελευταίες δύο -τρεις εβδομάδες που «έπαιζε» στα ΜΜΕ το σενάριο επιστροφής Μαλεκκίδη (από τον Γενάρη) στο Κολόσσι, από την Καρμιώτισσα δήλωναν άγνοια.

Πληροφορούμαστε, ότι οι άνθρωποι των κυανολεύκων τους ειδοποίησαν ότι ο 23χρονος πολυθεσίτης ποδοσφαιριστής, προσεχώς θα επιστρέψει στη… βάση του.

Ο Γιάννης Πετράκης θεωρεί ότι είναι έτοιμος να του δώσει λύσεις και να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της ομάδας.

Θυμίζουμε ότι τον «Μαλεκ» τον απέκτησε το περασμένο καλοκαίρι από τον Άρη ο Απόλλωνας.

Όσοι προπονητές είχαν στη διάθεση τους τον παίχτη, έχουν να πουν ότι μπορεί να αγωνιστεί σε οποιαδήποτε θέση, με εξαίρεση αυτήν του… γκολκίπερ.

O 23χρονος με την ομάδα των Πολεμιδών έχει αγωνιστεί σε 19 αγώνες (17 στο πρωτάθλημα, δύο στο κύπελλο) και πέτυχε ένα γκολ.

The post Το ΕΙΠΑΝ και στην Καρμιώτισσα… ΦΕΥΓΕΙ για Κολόσσι ο Μαλεκκίδης appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Καταγγελίες Δρουσιώτη: Κλιμακώνεται η πολιτική αντιπαράθεση και η πίεση για διερεύνηση - Στο αρχηγείο ο δημοσιογράφος - Τι λέει ο Χρίστος Κληρίδης για τη «Σάντυ»

Καταγγελίες Δρουσιώτη: Κλιμακώνεται η πολιτική αντιπαράθεση και η πίεση για διερεύνηση - Στο αρχηγείο ο δημοσιογράφος - Τι λέει ο Χρίστος Κληρίδης για τη «Σάντυ»

Νέα τροπή λαμβάνει η υπόθεση των καταγγελιών που ταλανίζουν το πολιτικό σκηνικό της Κύπρου, καθώς ο δημοσιογράφος Μακάριος Δρουσιώτης βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο Αρχηγείο Αστυνομίας, συνοδευόμενος από τη νομική του εκπρόσωπο, Λητώ Καριόλου.

BEST OF TOTHEMAONLINE