LIFESTYLE

Γιώργος Κιμούλης: Όσα είπε για την καταγγελία της Ζέτας Δούκα “Καταθέτει ψευδή στοιχεία, δεν την κλώτσησα…”

Γιώργος Κιμούλης: Όσα είπε για την καταγγελία της Ζέτας Δούκα “Καταθέτει ψευδή στοιχεία, δεν την κλώτσησα…”

DATA[

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από την αποκάλυψη της Ζέτας Δούκα για λεκτική και σωματική κακοποίηση από τον Γιώργο Κιμούλη, στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», ο γνωστός ηθοποιός θέλησε να θέσει την δική του πλευρά στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Mega.Συγκεκριμένα ο Γιώργος Κιμούλης αρνήθηκε τις κατηγορίες, ενώ ανέφερε πως θα κινηθεί νομικά εναντίον της Ζέτας Δούκα.

«Όταν το άκουσα για πρώτη φορά στεναχωρήθηκα, τώρα έχω θυμώσει πάρα πολύ. Έχω ήδη δώσει εντολή για αγωγή και μήνυση, δεν την κλώτσησα ούτε για αστείο, έχω καταθέσει μήνυση και δεν πρόκειται να την πάρω πίσω, ακόμη και αν ζητήσει συγνώμη. Επίσης δεν κατάλαβα τι έλεγε, η παράσταση κράτησε μέχρι το Πάσχα και υπήρχαν φωτογραφίες από την κοπή της πίτας που ήταν όλα καλά. Μιλάει για μία υποτιθέμενη εργασιακή διαφωνία, τίποτα από όλα αυτά δεν έγινε. Αυτό είναι προσωπικό, αφορά εμένα, εκείνη και την πράξη της. Θεωρώ απαράδεκτο να χρησιμοποιείται η πράξη της κυρίας Μπεκατώρου και όποιος είναι θυμωμένος να έρχεται μετά από 13 χρόνια, να υπερβάλει και να καταθέτει ψευδή γεγονότα. Δεν χρησιμοποίησα ύβρεις, δεν το λέω τυπικά, όλοι θυμώνουμε, όλοι έχουμε τσακωθεί. Αλλά το να προσπαθεί κανείς αναφερόμενος στην κυρία Μπεκατώρου να μιλήσουμε όλοι, είναι αδιανόητο. Η κλωτσιά που λέει ότι της έριξα, είναι φοβερό. Χρησιμοποιεί το #metoo για να με συκοφαντήσει. Δεν έχω καμία διαφορά μαζί της, έχουμε να μιλήσουμε από την τότε παράσταση. Μέχρι πρότινος πίστευα ότι είναι της μόδας οι καταγγελίες και το να συμπεριφερόμαστε σαν την κυρία Μπεκατώρου. Αδιανόητη πράξη από την κυρία Δούκα, δεν έχει καμία σχέση αυτό που της συμβαίνει. Καμία γυναίκα δεν πρέπει να σταματήσει να καταγγέλλει τέτοιος περιπτώσεις. Φοβάμαι ότι είναι λίγο πιο μπλεγμένη ιστορία, δεν είναι τόσο αθώα η πράξη της, θα φανεί στον χρόνο. Με διακατέχει ο θυμός, είναι απαράδεκτο όποιος έχει μια διαφωνία με κάποιον να βγαίνει και να λέει ότι αυτός με κακοποίησε. Θεωρώ αστοχία από μέρους της εκπομπής που δεν με ειδοποίησαν ότι θα ειπωθεί κάτι τέτοιο, δεν θα έφταναν εδώ τα πράγματα.», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Κιμούλης.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top