ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Aλλάζουν τον ΚΟΟΥΤΣ στον Απόλλωνα…

Aλλάζουν τον ΚΟΟΥΤΣ στον Απόλλωνα…

Ραγδαίες εξελίξεις σημειώθηκαν χθες στον καλαθοσφαιρικό Απόλλωνα. Η εταιρία διαχείρισης του τμήματος, αποφάσισε να αναστείλει τις δραστηριότητες του. 

Όμως, έδειξε γρήγορα αντανακλαστικά το Δ.Σ. του σωματείου, αποφασίζοντας να διορίσει ομάδα ανθρώπων, οι οποίοι θα διευθύνουν προσωρινά την ομάδα, ούτως ώστε να μην βάλει λουκέτο.

Πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι θα προχωρήσουν τις διαδικασίες αποδέσμευσης του προπονητή Φώτη Τακιανού. Θεωρούν, ότι θα είναι πιο… ωφέλιμο για ομαλή λειτουργία της ομάδας, να προσλάβουν άλλο προπονητή.

Εννοείται, ότι δεν θα έχει πλέον ρόλο στο διοικητικό κομμάτι ο Δημήτρης Μιχαήλ, που ήταν επικεφαλής της εταιρίας διαχείρισης του τμήματος μπάσκετ.

The post Aλλάζουν τον ΚΟΟΥΤΣ στον Απόλλωνα… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top