Αυτό είναι το φαγητό που απαγορεύει η βασίλισσα Ελισάβετ- Ποιος ο λόγος

Αυτό είναι το φαγητό που απαγορεύει η βασίλισσα Ελισάβετ- Ποιος ο λόγος

Η βασίλισσα Ελισάβετ έχει, λένε, πολλές «παραξενιές» με το φαγητό, ενώ μέχρι και σήμερα έχει κάποιους κανόνες με τα γεύματα που τηρούνται τόσο από την ίδια, όσο και από τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας με… θρησκευτική ευλάβεια.

 Ακόμη και τα μικρά μέλη, δηλαδή τα δισέγγονά της είναι υποχρεωμένα να ακολουθούν τις συμβουλές/εντολές της βασίλισσας που έχουν να κάνουν με το φαγητό.

Για παράδειγμα, λέγεται πως η Ελισάβετ δεν επιτρέπει να ρίχνουν στα φαγητά σκόρδο. Αλλά δεν είναι μόνο τα υλικά που απαγορεύει δια ροπάλου, η βασίλισσα. Απαγορεύει μέχρι και ολόκληρα πιάτα. Και δυστυχώς για τον πρίγκιπα Τζορτζ (τον πρωτότοκο του Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλεντον) στη λίστα με τα απαγορευμένα, βρίσκεται και το αγαπημένο του φαγητό που δεν είναι άλλο από την καρμπονάρα.

Ο διάσημος σεφ Aldo Zilli μίλησε στο Femail, όπου αποκάλυψε το αγαπημένο πιάτο του 7χρονου πρίγκιπα.

«Περιμένω το τηλέφωνο τους γιατί ξέρω ότι το αγαπημένο πιάτο του μικρού αγοριού είναι τα σπαγγέτι καρμπονάρα, οπότε περιμένω να μου πουν για να πάω να το μαγειρέψω», δήλωσε χαρακτηριστικά ο σεφ.

Όταν, όμως, στο βασιλικό τραπέζι κάθεται και η βασίλισσα, τότε η καρμπονάρα και γενικότερα τα ζυμαρικά, δεν έχουν θέση στο μενού. Ο λόγος; Τα βρίσκει υπερβολικά αμυλούχα. Έτσι, ο Τζορτζ «τρώει» απαγορευτικό όταν ζητάει καρμπονάρα μπροστά στην προγιαγιά του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE