Εξυπηρετούμενα ήταν τα οικογενειακά της δάνεια, κατά την υπό αναφορά περίοδο, δηλώνει η Δήμητρα Καλογήρου

Εξυπηρετούμενα ήταν τα οικογενειακά της δάνεια, κατά την υπό αναφορά περίοδο, δηλώνει η Δήμητρα Καλογήρου

Εξυπηρετούμενα ήταν, κατά την υπό αναφορά περίοδο, τα οικογενειακά της δάνεια που εμφανίζονται στην λεγόμενη «Λίστα Γιωρκάτζη» που δημοσιοποίησε την Παρασκευή η Βουλή των Αντιπροσώπων, δήλωσε στο ΚΥΠΕ η Πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και μέλος της Ερευνητικής Επιτροπής των κατ’ εξαίρεση πολιτογραφήσεων αλλοδαπών επενδυτών και επιχειρηματιών Δήμητρα Καλογήρου. 

Πιο συγκεκριμένα, η κ. Καλογήρου είπε ότι «το ένα δάνειο έχει ήδη εξοφληθεί και το άλλο συνεχίζει να εξυπηρετείται κανονικά».

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ειρήνη στη Γάζα: Οι όμηροι επέστρεψαν, οι υπογραφές έπεσαν, τα ερωτήματα παραμένουν

Ειρήνη στη Γάζα: Οι όμηροι επέστρεψαν, οι υπογραφές έπεσαν, τα ερωτήματα παραμένουν

Η τελευταία πράξη μιας ιστορικής ημέρας γράφτηκε στο Σαρμ Ελ Σέιχ της Αιγύπτου, όπου ο Ντόναλντ Τραμπ και άλλοι 20 ηγέτες, μεταξύ των οποίων και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, υπέγραψαν το βράδυ της Δευτέρας (13/10) τη συμφωνία για το τέλος του πολέμου μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς και την ειρήνη στη Γάζα.