Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο
Η τουρκική αρθρογραφία για την ανάπτυξη του ισραηλινού συστήματος Barak MX στην Κυπριακή Δημοκρατία κινείται σε τόνους καταγγελτικούς και δραματικούς.
Φέτος έχει γίνει η χαρά του μικρομεσαίου. Από το σπίτι της πέρασαν νικηφόρα τόσο η Αλαβές, όσο και η Κάντιθ, για να μην βάλουμε στην εξίσωση το στραπάτσο στο κύπελλο από την Αλκογιάνο.
Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη στα λεγόμενα μικρά ματς και την πάτησε για ακόμα μία φορά.
Η Λεβάντε με υποδειγματική εμφάνιση πέρασε νικηφόρα μέσα από την Μαδρίτη (1-2), κάτι που σημαίνει ότι η διαφορά από την κορυφή παρέμεινε στους 7 βαθμούς, με την Ατλέτικο να έχει και δύο παιχνίδια λιγότερα.
Το παιχνίδι ξεκίνησε θεόστραβα για την ομάδα του Ζιντάν με τον Έντερ Μιλιτάο να αποβάλλεται στο 9ο λεπτό, όταν ανέκοψε αντικανονική καθαρή ευκαιρία για γκολ.
Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα η βασίλισσα άνοιξε το σκορ με τον Ασένσιο που αξιοποίησε ιδανικά μία μαγική μπαλιά του Κρόος (13’, 1-0), σε μία φάση που η Λεβάντε ζήτησε πέναλτι στην προηγούμενη φάση.
Οι φιλοξενούμενοι, όχι μόνο δεν πτοήθηκαν, αλλά έπαιξαν την Ρεάλ Μαδρίτης σαν την γάτα με το ποντίκι. Ισοφάρισαν με ένα φανταστικό γκολ του Μοράλες (32’, 1-1) και στην επανάληψη ήταν η μόνη ομάδα που διεκδίκησε την νίκη.
Ο Κουρτουά απέκρουσε το πέναλτι του Ροζέρ (64’), όμως ο τελευταίος πήρε την εκδίκηση του αφού με διαγώνιο σουτ λίγο αργότερα έγραψε το 1-2 (78’), το οποίο φέρνει την Ατλέτικο Μαδρίτης ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση του φετινού τίτλου.
The post Νέο ΚΑΖΟ για Ρεάλ και… ΑΝΤΙΟ πρωτάθλημα appeared first on Thema Sports.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις