KYΠΡΟΣ - ΚΑΙΡΟΣ: Έρχονται πιο έντονα καιρικά φαινόμενα - Oι ώρες που αναμένεται πέρασμα ψυχρού μετώπου

KYΠΡΟΣ - ΚΑΙΡΟΣ:  Έρχονται πιο έντονα καιρικά φαινόμενα - Oι ώρες που αναμένεται πέρασμα ψυχρού μετώπου

Έρχεται το ψυχρό μέτωπο με έντονα καιρικά φαινόμενα. Καταιγίδες, χαλαζοπτώσεις και ισχυροί έως θυελλώδης άνεμοι.

Σύμφωνα με το 'Weather Forecast' Έρχονται πιο έντονα καιρικά φαινόμενα τις επόμενες ώρες μέχρι 02:00-03:00 που αναμένεται πέρασμα ψυχρού μετώπου που θα σαρώσει το νησί μας με εκτεταμένες καταιγίδες τοπικά ισχυρές με χαλαζοπτώσεις και ηλεκτρικές εκκενώσεις.

Πιο έντονη ηλεκτρική δραστηριότητα με ισχυρές καταιγίδες σε θάλασσα και παραθαλάσσιες-παράλιες περιοχές. Βρίσκεται βορειοδυτικά μας και έρχεται με άγριες διαθέσεις.

Οι βροχές θα επηρεάσουν όλη την Κύπρο. Οι νότιες-νοτιοδυτικές πλαγιές της οροσειράς λόγω ορογραφίας δέχονται μεγάλες ποσότητες βροχής και θα συνεχίσουν.

Νότιο-Νοτιοδυτικό ρεύμα αέρα ισχυρό έως θυελλώδης 4 έως 6 μποφόρ αλλά στα παραθαλάσσια και ορεινά 6 έως 8 μποφόρ. Πολύ προσοχή στις ριπές ανέμων που θα φτάνουν τα 8-9 μποφόρ χωρίς να αποκλείεται και έως 10 μποφόρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οι ηγέτες υπέγραψαν τη συμφωνία ειρήνης για τη Γάζα – «Τα καταφέραμε μετά από 3.000 χρόνια», είπε ο Τραμπ

Οι ηγέτες υπέγραψαν τη συμφωνία ειρήνης για τη Γάζα – «Τα καταφέραμε μετά από 3.000 χρόνια», είπε ο Τραμπ

Στο Σαρμ Ελ Σέιχ της Αιγύπτου είναι στραμμένα τα βλέμματα όλου του κόσμου καθώς εκεί διεξήχθη η Σύνοδος Κορυφής για το σχέδιο ειρήνευσης Ισραήλ-Χαμάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE