ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μιχαϊλένκο: «Καταστροφή το σημερινό αποτέλεσμα – Αυτή είναι η μοίρα του προπονητή»

Μιχαϊλένκο: «Καταστροφή το σημερινό αποτέλεσμα – Αυτή είναι η μοίρα του προπονητή»

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα στο “Στέλιος Κυριακίδης” ανάμεσα στην Πάφος FC και την ΑΕΚ Λάρνακας, ο προπονητής της Παφιακής ομάδας, Ντμίτρο Μιχαϊλένκο.

Αναλυτικά:

«Καταστροφή το σημερινό αποτέλεσμα για εμάς. Στο Α΄ ημίχρονο δεν ήμασταν καθόλου καλοί. Ισοφαρίσαμε στην επανάληψη, όμως μετά από κακή συνεννόηση βρεθήκαμε ξανά πίσω στο σκορ. Κάποια στιγμή πιστέψαμε ότι θα τα καταφέρναμε, όμως στη συνέχεια ήρθε το τρίτο και τέταρτο γκολ της ΑΕΚ και κάπου εκεί τελείωσαν όλα. Είχαμε και πριν μερικές εβδομάδες άσχημα παιχνίδια. Οι πολλοί τραυματισμοί στοίχισαν και στην ταχύτητα της ομάδας. Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε κάτι και έπρεπε να διαφοροποιηθούν τα πλάνα μας. Ως προπονητής, πάντα πιστεύω ότι υπάρχει κάτι για να κυνηγήσουμε μέχρι το τέλος».

Για το ότι έκανε μόνο μία αλλαγή κατά τη διάρκεια του αγώνα: «Χθες τραυματίστηκε ο Καμπράλ, σήμερα έμεινε εκτός την τελευταία στιγμή και ο Ιανόφ πέρασε στη θέση του. Είχαμε μόνο τον Ράκελς στον πάγκο, όσον αφορά το επιθετικό κομμάτι, καθώς οι άλλοι προέρχονταν από μεγάλη αποχή».

Για το τι συμβαίνει στην ομάδα και παρουσιάζεται χειρότερη από παιχνίδι σε παιχνίδι: «Όταν ήρθα εδώ, παίζαμε καλό ποδόσφαιρο. Δεν σκοράραμε αρκετά γκολ, αλλά μην ξεχνάτε ότι χάσαμε σημαντικούς παίκτες».

Για το αν έχει επικοινωνία με τους ιδιοκτήτες της ομάδας και τι θα κάνει αν του προτείνουν να διακόψουν τη συνεργασία τους: «Είμαι προπονητής και το καταλαβαίνω αυτό, είναι μία φυσιολογική κατάσταση για την ομάδα όταν δεν κερδίζει. Όταν ήρθα εδώ, πήγαμε καλά, δώσαμε προοπτική, αλλά στη συνέχεια ήρθαν όλα τα πιο πάνω προβλήματα. Αυτή είναι η μοίρα του προπονητή, ότι αποφασιστεί θα το δεχθώ. Από τη πρώτη στιγμή που ήρθα, έδωσα όλο μου τον επαγγελματισμό».

The post Μιχαϊλένκο: «Καταστροφή το σημερινό αποτέλεσμα – Αυτή είναι η μοίρα του προπονητή» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top