«Δολοφονικό» τάκλιν με κίνηση που θύμισε… καράτε! (ΒΙΝΤΕΟ)

«Δολοφονικό» τάκλιν με κίνηση που θύμισε… καράτε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Επιθετικός της Βάσκο προσγειώθηκε με καρατέκα κίνηση και τις τάπες στο πρόσωπο του τερματοφύλακα της Μπαΐα και σχεδόν το διέλυσε, αλλά ο διαιτητής για να τον αποβάλλει, χρειάστηκε το VAR.

Στην αναμέτρηση της Μπαΐα με τη Βάσκο ντα Γκάμα, ο τερματοφύλακας της πρώτης, Αρτούρ Φρίντριχ, χρειάστηκε να εγκαταλείψει το ματς σε φορείο. Λίγο νωρίτερα, ο Λεάντρο Καστάν της Βάσκο είχε φροντίσει να προσγειωθεί με κίνηση καρατέκα και τις τάπες στο πρόσωπό του.

Η φωτογραφία του μετά τον αγώνα ήταν συγκλονιστική για το πόσο επικίνδυνη ήταν η κίνηση του αντιπάλου του, αλλά το θέμα εδώ ήταν ο διαιτητής, ο οποίος σε μία τόσο ολοφάνερη φάση, χρειάστηκε να συμβουλευτεί το VAR, για να αποβάλει τον δράση.

Πηγή: Gazzetta.gr

The post «Δολοφονικό» τάκλιν με κίνηση που θύμισε… καράτε! (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ενημερώθηκε για δείπνο με Ερντογάν με Κόστα-Φον ντερ Λάιεν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ενημερώθηκε για δείπνο με Ερντογάν με Κόστα-Φον ντερ Λάιεν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε σήμερα το πρωί τηλεφωνική επικοινωνία τόσο με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής όσο και με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, με αντικείμενο της συζήτησης το χθεσινοβραδινό δείπνο που είχαν με τον Τούρκο Πρόεδρο και τον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.