Επιστολή Σαββίδη για τις καταγγελίες χειραγώγησης ποδοσφαιρικών αγώνων – Τι ζητά από τον Αρχηγό Αστυνομίας

Επιστολή Σαββίδη για τις καταγγελίες χειραγώγησης ποδοσφαιρικών αγώνων – Τι ζητά από τον Αρχηγό Αστυνομίας

Άμεση διερεύνηση ζητά ο Γενικός Εισαγγελέας από τον Αρχηγό Αστυνομίας των καταγγελιών του προέδρου της Ολυμπιάδας Λυμπιών για χειραγώγηση ποδοσφαιρικών αγώνων.

Επείγουσα επιστολή προς τον Αρχηγό Αστυνομίας απέστειλε σήμερα ο Γενικός Εισαγγελέας της Δημοκρατίας κ. Γιώργος Σαββίδης.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaOnline

The post Επιστολή Σαββίδη για τις καταγγελίες χειραγώγησης ποδοσφαιρικών αγώνων – Τι ζητά από τον Αρχηγό Αστυνομίας appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δεν έδωσε ακόμη κατάθεση στις Αρχές ο Μακάριος Δρουσιώτης - «Η Αστυνομία περιμένει στοιχεία»

Δεν έδωσε ακόμη κατάθεση στις Αρχές ο Μακάριος Δρουσιώτης - «Η Αστυνομία περιμένει στοιχεία»

Δεν έχει δώσει ακόμη κατάθεση ο Μακάριος Δρουσιώτης, αναφορικά με τους ισχυρισμούς και τις καταγγελίες που διατύπωσε μέσω δημόσιων αναρτήσεων, σύμφωνα με την Αστυνομία. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου της Δύναμης, Βύρωνας Βύρωνος, «η Αστυνομία αναμένει από τον Μακάριο Δρουσιώτη να προσέλθει το συντομότερο για κατάθεση και να προσκομίσει όλα τα στοιχεία που έχει στην κατοχή του».