ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νέο ΣΟΚ για τη Λίβερπουλ: Ακόμη ένας τραυματισμός και… τέλος η σεζόν

Νέο ΣΟΚ για τη Λίβερπουλ: Ακόμη ένας τραυματισμός και… τέλος η σεζόν

Νέο σοκ στη Λίβερπουλ, καθώς ο τραυματισμός του Ζοέλ Μάτιπ αποδείχθηκε πιο σοβαρός και τελικά θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Απανωτές οι δυσάρεστες ειδήσεις για τη φετινή Λίβερπουλ και την υγεία των ποδοσφαιριστών της, καθώς μετά τον τραυματισμό του Βίρζιλ Φαν Ντάικ που τον έχει αφήσει εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν, το ίδιο συνέβη και με τον έτερο κεντρικό αμυντικό, Ζοέλ Ματίπ.

Ο Καμερουνέζος αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο της αναμέτρησης κόντρα στην Τότεναμ και όπως επιβεβαίωσε με νέες του δηλώσεις ο Γιούργκεν Κλοπ, ο παίκτης τέθηκε νακ-άουτ για το υπόλοιπο του 2020/21 και προφανώς για αυτόν τον λόγο πραγματοποιήθηκαν οι μεταγραφές των Καμπάκ και Ντέιβις.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Λίβερπουλ, ο τραυματισμός του παίκτη είναι στον αστράγαλο, σημείο που έχει ήδη επιβαρύνει ο αμυντικός με παλαιότερους τραυματισμούς.

Πηγή: sport-fm.gr

The post Νέο ΣΟΚ για τη Λίβερπουλ: Ακόμη ένας τραυματισμός και… τέλος η σεζόν appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top