ΑΘΛΗΤΙΚΑ

H ΤΡΕΛΑ με τον Μπίσεσβαρ κι η άφιξη του Γκεριέ…

H ΤΡΕΛΑ με τον Μπίσεσβαρ κι η άφιξη του Γκεριέ…

Έχουν «ερωτευτεί» τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ αρκετοί Απολλωνίστες, ύστερα από την σπουδαία εμφάνιση του παίχτη, στο ντεμπούτο του με τον ΑΠΟΕΛ.

Διαβάζοντας τα σχόλια τους, στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, πολλοί συνέχισαν απ’ εκεί που είχαν… μείνει, τη μέρα που ανακοινώθηκε η ένταξη του Ολλανδού άσου στην ομάδα, επισημαίνοντας ότι πρόκειται για «μετεγγραφή τίτλου».

Ευελπιστούν βεβαίως ο «Μπίσε» να συνεχίσει έτσι και στα επόμενα παιχνίδια. Θετικά σχόλια απέσπασε κι ο Μαλεκκίδης, για την πρώτη του εμφάνιση (σε επίσημο ματς) με τα χρώματα του Απόλλωνα.

Την Παρασκευή πιθανότατα θα «πατήσει» σε κυπριακό έδαφος, ο 31χρονος διεθνής Αϊτινός αριστερός μπακ Ντόναλντ Γκεριέ, οποίος θα αποτελέσει την τέταρτη και τελευταία προσθήκη της ομάδας.

Η κατ’ αρχήν συμφωνία με τον πρώην παίχτη της Καραμπάχ, ανακοινώθηκε την Κυριακή το βράδυ. Οι τεχνικοί υπεύθυνοι της ομάδας, έλαβαν πληροφορίες μεταξύ άλλων και από τον Μπακαλί Νταμπό. Ήταν συμπαίχτης με τον Γκεριέ στην Νέφτσι Μπακού.

Οι Απολλωνίστες περιμένουν και την επιστροφή του Νταμπό στην αγωνιστική δράση. Δεν ήταν στην αποστολή, ούτε στο κυριακάτικο ματς (ήταν το τρίτο στη σειρά) πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ.

Χθες ο Φανούρης Κωνσταντίνου, δήλωσε σε ραδιοφωνικές εκπομπές, ότι λόγω τραυματισμού, είναι παροπλισμένος ο Νταμπό

The post H ΤΡΕΛΑ με τον Μπίσεσβαρ κι η άφιξη του Γκεριέ… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΗΠΑ: «Πύραυλοι του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν»

ΗΠΑ: «Πύραυλοι του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν»

Επίθεση στο Ιράν με πυραύλους σε τουλάχιστον μια στρατιωτική εγκατάσταση πραγματοποίησε το Ισραήλ τα ξημερώματα της Παρασκευής σύμφωνα με τo ABC και το CNN.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top