ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μουστάκας: Ο Απόλλωνας με Πετράκη, κολακευτικά λόγια για Μπεργκ, Κέρκεζ – Ποιες ομάδες ΧΡΙΖΕΙ φαβορί για τον τίτλο

Μουστάκας: Ο Απόλλωνας με Πετράκη, κολακευτικά λόγια για Μπεργκ, Κέρκεζ – Ποιες ομάδες ΧΡΙΖΕΙ φαβορί για τον τίτλο

Καλεσμένος στην εβδομαδιαία τηλεοπτική εκπομπή «Capital Sports» ήταν το βράδυ της Τρίτης ο Περικλής Μουστάκας.

Αναλυτικά οι πιο σημαντικές τοποθετήσεις του:

Για Απόλλωνα: «Δεν έχουμε ότι δεν έχουμε δει την καλή πλευρά με τον κύριο Πετράκη.  Δεν έχω δει μία ομάδα που από την αρχή μέχρι τέλος να είναι δυνατός, όπως με Σωφρόνη Αυγουστή.

Πάντα λέμε στο τέλος της ημέρας μετράει να κερδίζει.  Τώρα με Πετράκη ξέρει να κερδίζει, αυτό είναι η ουσία.

Μεγάλος παίκτης ο Μπίσεσβαρ, πιστεύω θα κάνει τη διαφορά.  Έχει κάτι που έλειπε για χρόνια.  Είναι ο Πίττας, είναι ο Χάμπος, έμαθαν το πρωτάθλημα.

Καλή κίνηση με Μαλεκκίδη.  Παίκτης που ξέρει τι σημαίνει να φορείς τη φανέλα του Απόλλωνα».

Εάν είναι φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ο Απόλλωνας: «Όχι. Για μένα είναι Ομόνοια, ΑΕΛ και Απόλλωνας. Θα παιχτούν μεγάλα παιχνίδια.  Η Ανόρθωση όσο καλή και εάν είναι, δεν πιστεύω ότι θα αντέξει μέχρι τέλους.  Αυτό που έκαναν Κέρκεζ και Μπεργκ είναι σημαντικό.  Η Ανόρθωση με Κετσπάγια πιστεύω θέλει ακόμη μία χρονιά για να πάρει το πρωτάθλημα.

Η Ομόνοια έχει κάνει αρκετές αλλαγές και έχει και νεαρούς παίκτες.  Ο Κέρκεζ δουλεύει – δουλεύει και ξέρει τι κάνει.  Έχουν πλάνο.  Και δη οι δύο προπονητές βασίζονται σε Κύπριους παίκτες».

Για VAR: «Εμένα δεν μου αρέσει καθόλου.  Έχουμε μεγάλο κομμάτι από το ποδόσφαιρο και μιλώ για το πάθος.  Εάν υπήρχε το VAR δεν θα μιλούσαμε για το γκολ με το χέρι του Μαραντόνα.  Τώρα με το καινούργιο το οφ σάιντ για παράδειγμα, να παίζεται το παιχνίδι και μετά να παρεμβαίνει το VAR, είναι επικίνδυνο και για παίκτες.  Διαφωνώ εγώ με το πως λειτουργεί το VAR στην Κύπρο».

The post Μουστάκας: Ο Απόλλωνας με Πετράκη, κολακευτικά λόγια για Μπεργκ, Κέρκεζ – Ποιες ομάδες ΧΡΙΖΕΙ φαβορί για τον τίτλο appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top