ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με Στιβ μέχρι να βρεθεί ο νέος προπονητής – Το «ναυάγιο» με Μάκαριτς και το στάδιο της Γεροσκήπου

Με Στιβ μέχρι να βρεθεί ο νέος προπονητής – Το «ναυάγιο» με Μάκαριτς και το στάδιο της Γεροσκήπου

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο γενικός διευθυντής της Πάφος FC, Πάβελ Γκογκνίτζε, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στο θέμα “νέος προπονητής” και για το “ναυάγιο” στην περίπτωση απόκτησης του Μάκαριτς.

Συγκεκριμένα είπε:

Για τον νέο προπονητή: «Αυτή την στιγμή χρέη υπηρεσιακού προπονητή εκτελεί ο κ. Στιβ Κωνσταντινίδης. Προπόνησε την ομάδα χθες και σήμερα, και αναμένουμε τις επόμενες ημέρες να καταλήξουμε στον νέο προπονητή που θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν. Βρισκόμαστε στο στάδιο των διαπραγματεύσεων και δεν μπορούμε να αναφέρουμε όνομα, όμως έχουμε ξεκάθαρη εικόνα τι θέλουμε από τον νέο προπονητή. Έχει λόγο και άποψη στην απόφαση για τον νέο προπονητή και ο κ. Στιβ Κωνσταντινίδης».

Για την πορεία της ομάδας: «Έχουν δίκιο οι οπαδοί που είναι απογοητευμένοι από την πορεία της ομάδας. Κι εγώ είμαι απογοητευμένος και οι ιδιοκτήτες και η διοίκηση, όπως και όλοι στην Πάφος FC. Είναι προφανές πως έγιναν λάθη, δεν έχουμε χάσει όμως τους στόχους μας και θα το παλέψουμε μέχρι το τέλος για είσοδο στην πρώτη εξάδα. Είναι ευχάριστο που ο κόσμος έχει απαιτήσεις και αναμένει να μπούμε στην εξάδα και να πάμε πιο ψηλά. Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μία καλή ομάδα. Πρέπει να βλέπουμε και που ήταν η ομάδα πριν τρία χρόνια. Θεωρώ πως έχουμε το πιο καλό προπονητικό κέντρο. Είναι πρόκληση για εμάς να μπούμε στο κλαμπ με τις μεγάλες ομάδες της Κύπρου και τη νέα χρονιά θέλουμε να κάνουμε το μεγάλο βήμα».

Για το ναυάγιο με την περίπτωση της μεταγραφής του Σέρβου επιθετικού Μίλαν Μάκαριτς: «Ήμασταν πολύ κοντά, αλλά όταν έχεις να κάνεις με ομάδες και μάνατζερ από τα βαλκάνια, ποτέ δεν ξέρεις. Δεν είναι απλές τυπικές διαδικασίες, ήταν αρκετά προβληματική διαπραγμάτευση».

Για την έδρα της ομάδας στη νέα σεζόν, δεδομένου ότι θα γίνουν έργα στο «Στέλιος Κυριακίδης»: «Δεν είναι μυστικό ότι ενδιαφερόμαστε για το στάδιο της Γεροσκήπου. Έχουμε και κάποιες άλλες επιλογές, αλλά είναι αρκετά νωρίς για να πούμε περισσότερα. Βρισκόμαστε σε συζητήσεις με τον Δήμο και με τον ΚΟΑ, όμως οι μεγαλύτερες προσπάθειές μας θα επικεντρωθούν στο Στάδιο Γεροσκήπου».

The post Με Στιβ μέχρι να βρεθεί ο νέος προπονητής – Το «ναυάγιο» με Μάκαριτς και το στάδιο της Γεροσκήπου appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top