ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η φετινή κακή ΣΥΝΗΘΕΙΑ του ΑΠΟΕΛ εμφανίστηκε και στο Τσίρειο…

Η φετινή κακή ΣΥΝΗΘΕΙΑ του ΑΠΟΕΛ εμφανίστηκε και στο Τσίρειο…

Δεύτερη σερί ήττα σε ντέρμπι, δεύτερη σερί ήττα με τον Σάββα Πουρσαϊτίδη στον πάγκο, δεύτερη σερί ήττα από ομάδα της Λεμεσού για τον ΑΠΟΕΛ.

Οι γαλαζοκίτρινοι έχασαν από την ΑΕΛ με 2-1 στο Τσίρειο στο εξ’ αναβολής ματς της 16ης αγωνιστικής και βλέπουν την εξάδα να… απομακρύνεται, αφού έμειναν στους 24 βαθμούς, τέσσερα παιχνίδια πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Δεν είναι μόνο αυτό, το γεγονός δηλαδή, πως το σύνολο του Σάββα Πουρσαϊτίδη χρειάζεται ένα μεγάλο άθλο για να μπει στο πρώτο γκρουπ, αλλά περισσότερο «πληγώνει» το ότι η ομάδα χάνει από δικά της αμυντικά, παιδικά λάθη.

Η ατάκα του 44χρόνου τεχνικού πως ο ΑΠΟΕΛ «έσπασε παγκόσμιο ρεκόρ σε χέρια-πέναλτι», ίσως δεν έχει υπερβολή. Ο Ζόρζε για άλλη μια φορά έκανε αυτό που «βασανίζει» τους γαλαζοκιτρίνους από την αρχή της σεζόν. Η «πληγή» όχι μόνο δεν έκλεισε, αλλά ακόμα ρίχνουν αλάτι.

Το χέρι του Ζεράλδες στοίχησε την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, ακολούθησαν οι παραβάσεις των Σάντος και Μερκή και τώρα ο Ζόρζε. Δηλαδή οι μόνοι αμυντικοί που δεν έκαναν είναι οι Γουίλερ και Ενσούε! Απίστευτο και όμως αληθινό. Βέβαια, το πρόβλημα αυτό… έφτασε και στο κέντρο, με τον Ανουάρ να προστίθεται στην αρνητική λίστα.

Είναι πραγματικότητα πως υπάρχει ένα μεγάλο θέμα ποιότητας στο ρόστερ του φετινού ΑΠΟΕΛ. Αυτό φαινόταν από την αρχή της σεζόν, αλλά περισσότερο φαίνεται από τα… αστεία λάθη στα μετόπισθεν.

Πισωγύρισμα πάνω στο πισωγύρισμα για το σύνολο του Σάββα Πουρσαϊτίδη ο οποίος είπε τα πράγματα με το όνομα τους: «Κάποια παιδιά δεν μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα με την απόδοση τους. Δεν ξέρω…». Δεν κρύφτηκε και άλλωστε πως να το κάνει από τη στιγμή που φαίνεται ξεκάθαρα;

Οι υπεύθυνοι προγραμματισμού για τον ΑΠΟΕΛ, αυτή σεζόν απέτυχαν παταγωδώς στο να βρουν παίκτες (πλην μερικών εξαιρέσεων) που μπορούν να «σηκώσουν» το βάρος της γαλαζοκίτρινης φανέλας, να κάνουν τη διαφορά και να οδηγήσουν την ομάδα στην κορυφή. Καμία δικαιολογία πλέον δεν είναι ικανή να το «σβήσει» αυτό.

The post Η φετινή κακή ΣΥΝΗΘΕΙΑ του ΑΠΟΕΛ εμφανίστηκε και στο Τσίρειο… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλη Τρίτη: Τι γιορτάζουμε σήμερα – Τα μαθήματα από τις δύο παραβολές και τα έθιμα της ημέρας

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Survivor 2024: Το... πολεμικό κλίμα και ο δεύτερος μονομάχος - Δείτε βίντεο

Καιρός: Αλαλούμ με σκόνη, θερμοκρασία που ανεβαίνει και… βροχές – Ίσως και χαλάζι



ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

Με πρωταρχικό στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συσπείρωση του κόμματος, ο ΔΗΣΥ βάζει πλώρη για τις Ευρωεκλογές με στόχο την πρωτιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top