ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η Μπαρτσελόνα γύρισε από την… «κόλαση» και προκρίθηκε με 5άρα στην παράταση!

Η Μπαρτσελόνα γύρισε από την… «κόλαση» και προκρίθηκε με 5άρα στην παράταση!

Οι Καταλανοί έχαναν από τη Γρανάδα με 2-0 στο 88’, έστειλαν το ματς στην παράταση και τελικά κέρδισαν με 5-3(!) και πέρασαν στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

 

Επική πρόκριση για την Μπαρτσελόνα. Η ομάδα του Κούμαν βρέθηκε να χάνει με 2-0 στην έδρα της Γρανάδα ως το 88ο λεπτό, έστειλε το ματς στην παράταση κι εκεί κέρδισε με 5-3 και βρέθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Η ομάδα του Κούμαν βρίσκεται δέκα βαθμούς πίσω από την Ατλέτικο στο πρωτάθλημα, οπότε όπως όλα δείχνουν, θα μείνει χωρίς τίτλο εντός συνόρων.

Στο 7ο λεπτό ο Ααρόν έσωσε μετά από σουτ των Μέσι και Τρινκάο και στο 11’ ο Γκριεζμάν αστόχησε από κοντά ενώ στο 19 η κεφαλιά του Πουέρτας έφευγε λίγο έξω. Στο 22’ ο Ααρόν είπε όχι και σε εκτέλεση φάουλ του Μέσι ενώ στο 33’ ο Ουμτιτί έκανε τραγικό λάθος στα δεξιά, ο Σόρο έκλεψε και σέντραρε και ο Κένεντι πλάσαρε εξ επαφής για το 1-0.

Στο 41ο λεπτό το συρτό σουτ του Σέρχι Ρομπέρτο σταμάτησε ξανά στον Ααρόν ενώ στο 47’ μετά από γέμισμα του Μοντορό, ο Σολδάδο πήρε στο σπριντ τον Ουμτιτί και από κοντά πλάσαρε για το 2-0.

Στο 61’ ο Ααρόν έσωσε μετά από σουτ του Μέσι και στο επόμενο λεπτό ο Αργεντινός είχε και δοκάρι και στο 82’ ο Ααρόν πραγματοποίησε κι άλλη τεράστια επέμβαση σε τακουνάκι του Γκριεζμάν.

Στο 86’ οι «μπλαουγκράνα» είχαν κι άλλο δοκάρι με τον Ντεμπελέ και στο 88’ ο Μέσι σέντραρε γλυκά από δεξιά και ο Γκριεζμάν με προβολή στο 2ο δοκάρι έκανε το 2-1.

Στο 90’ ο Μέσι με φοβερό σουτ σημάδεψε και πάλι δοκάρι και στη συνεχεία ο Ντεμπελέ σέντραρε από δεξιά και ο Μπρέθγουεϊτ αστόχησε με κεφαλιά. Τελικά στο 90+2’ μετά από νέα σέντρα του Μέσι από δεξιά, ο Γκριζμάν πήρε τη κεφαλιά στο 2ο δοκάρι και ο Άλμπα με νέα κεφαλιά από κοντά έκανε το 2-2.

Στο 90+4’ ο Σουάρεθ έφυγε μόνος του από δεξιά κι έκανε το σουτ αλλά σπατάλησε τεράστια ευκαιρία για τη Γρανάδα.

Το ματς πήγε στην παράταση όπου στο 95’ ο Ααρόν έσωσε μετά από σουτ του Μέσι αλλά στο 100’ ο Άλμπα σέντραρε από αριστερά και ο Γκριεζμάν έκανε το 2-3 με κεφαλιά. Κι όμως η Γρανάδα δεν το έβαλε κάτω και στο επόμενο λεπτό ο Νέβα κέρδισε πέναλτι από τον Ντεστ και ο Φέδε Βίκο ισοφάρισε σε 3-3 από τα 11 μέτρα.

Και στο 108’ ο Ααρόν απέκρουσε ασταθώς το σουτ του Μέσι και ο τε Γιονγκ στην επαναφορά έγραψε με πλασέ το 3-4.

Στο 113’ ο Ντουάρτε έσωσε στη γραμμή μετά από σουτ του Μέσι και στην εξέλιξη της φάσης ο Άλμπα με φοβερό σουτ στην κίνηση έκανε το 3-5.

COPA DEL REY-ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

Γρανάδα-Μπαρτσελόνα: 3-5 παρ.

(Κένεντι 33’, Σολδάδο 47’, Φέδε Βίκο 103’ πεν.-Γκριεζμάν 88’, 100’, Άλμπα 90+2’, 113’, Ντε Γιονγκ 108’)

Πηγή: Αek365.org

The post Η Μπαρτσελόνα γύρισε από την… «κόλαση» και προκρίθηκε με 5άρα στην παράταση! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παππούς Χρύσανθος: Συγκινητικά τα λόγια της συζύγου του - «Αναστήθηκε ο Χριστός, αναστηθήκαμε κι εμείς»

ΕΔΕΚ: Σε ανοδική πορεία η συσπείρωση - Η 6η έδρα - Φαβορί ο Ανδρέας Αποστόλου

Συναγερμός στις Αρχές: Έβαλαν φωτιά σε δημοτικό σχολείο και προκάλεσαν ζημιές σε εξωτερικούς χώρους

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Ο Δημήτρης Κόκοτας άνοιξε τα μάτια του – Δεν έχει πια μηχανική υποστήριξη



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top