ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο φετινός ΑΠΟΕΛ και οι… συγκρίσεις με τον Ολυμπιακό Πειραιώς της σεζόν 2009-2010

Ο φετινός ΑΠΟΕΛ και οι… συγκρίσεις με τον Ολυμπιακό Πειραιώς της σεζόν 2009-2010

Συνεχίζεται η… “ελεύθερη πτώση” του ΑΠΟΕΛ και πλέον, δύσκολα θα προλάβει το “τρένο” της εξάδας, αφού πέρα από δικές του νίκες, χρειάζεται να του έρθουν βολικά και τα αποτελέσματα των άλλων διεκδικητών στις εναπομείναντες τέσσερις αγωνιστικές του Β΄ γύρου.

Το θέμα όμως δεν είναι απλά να μπει εξάδα ο ΑΠΟΕΛ και να γίνει… “σάκος του μποξ”, όπως συνέβη αρκετές φορές τα προηγούμενα χρόνια με τον 6ο της “παρέας”, αλλά να είναι ανταγωνιστικός αν μη τι άλλο, παλεύοντας όλα τα παιχνίδια.

Και αν κρίνουμε από την παρουσία του στα τρία τελευταία ντέρμπι κόντρα σε Ανόρθωση, Απόλλωνα και ΑΕΛ, όπου γνώρισε δύο ήττες και πήρε μία ισοπαλία χωρίς να σκοράρει, θα πρέπει να κάνει… “μαγικά” ο Πουρσαϊτίδης για να “γυρίσει το χαρτί” και να αλλάξει άρδην την αγωνιστική εικόνα της ομάδας του.

Πάντως, ο φετινός ΑΠΟΕΛ είναι πολύ χειρότερος και από τον Ολυμπιακό Πειραιώς της σεζόν 2009-2010, όπου τερμάτισε μεν 2ος στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, αλλά 5ος στα πλέι-οφ και όλοι στη μητέρα πατρίδα έκαναν λόγο για οριστικό τέλος εποχής, για διάλυση και τέτοια. Έφυγε και ο Σωκράτης Κόκκαλης και τη συνέχεια την ξέρετε. “Διαλύθηκε” κατακτώντας επτά σερί πρωταθλήματα από το 2011 μέχρι το 2017, όταν και πάλι άρχισαν τα… “μνημόσυνα” λόγω της περιβόητης “εξυγίανσης”, επειδή έμεινε δύο σεζόν χωρίς τίτλους και από πέρσι, άρχισε ξανά το μέτρημα.

Πού θέλουμε να καταλήξουμε; Ότι μπορεί ο ΑΠΟΕΛ φέτος να… “σέρνεται” και οι αντίπαλοι οπαδοί να χαίρονται και να ονειρεύονται “διάλυση”, “αφανισμό” και τέτοια, αλλά μία ομάδα της εμβέλειας του ΑΠΟΕΛ, θα βρει τον τρόπο να ορθοποδήσει και να επιστρέψει όσο πιο σύντομα γίνεται στους τίτλους.

Και δεν αποκλείουμε φυσικά το ενδεχόμενο, φέτος να κατακτήσει το κύπελλο και να σώσει μία χαμένη χρονιά. «Μηδένα προ του τέλους μακάριζε», όπως λέει και το αρχαιοελληνικό ρητό…

The post Ο φετινός ΑΠΟΕΛ και οι… συγκρίσεις με τον Ολυμπιακό Πειραιώς της σεζόν 2009-2010 appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top