ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν πέρασε η πρόταση για 14 ομάδες – Τι έγινε στην ψηφοφορία του Δ.Σ. της ΚΟΠ

Δεν πέρασε η πρόταση για 14 ομάδες – Τι έγινε στην ψηφοφορία του Δ.Σ. της ΚΟΠ

Δεν πέρασε τελικά η πρόταση για πρωτάθλημα 14 ομάδων και τη νέα σεζόν, αφού η Πάφος “συμπορεύτηκε” με τους τέσσερις μεγάλους (ΑΠΟΕΛ, Ομόνοια, Ανόρθωση, Απόλλων), ψηφίζοντας “όχι”!

Έτσι, το πρωτάθλημα της νέας σεζόν (2021-2022) θα διεξαχθεί με 12 και όχι με 14 ομάδες, ενώ στο φετινό, θα υποβιβαστούν μεν τέσσερις ομάδες, αλλά και οι τέσσερις στα πλέι-άουτ, αφού δεν θα διαβαθμιστούν οι δύο τελευταίοι μετά το τέλος του Β΄ γύρου.

Το Α΄ γκρουπ (πλέι-οφ) στη Β΄ φάση του πρωταθλήματος θα διεξαχθεί κανονικά με έξι ομάδα, ενώ το Β΄ γκρουπ (πλέι-άουτ) με οκτώ…

Θυμίζουμε ότι για να προκύψει οποιαδήποτε αλλαγή σε προκήρυξη οποιουδήποτε Πρωταθλήματος, θα πρέπει να ψηφιστεί από πλειοψηφία 4/5 των παρόντων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΠ. Αυτό δεν συνέβη μετά και την αρνητικό ψήφο της Πάφος FC για πρωτάθλημα 14 ομάδων και τη νέα σεζόν και ως εκ τούτου, η πρόταση απορρίφθηκε…

The post Δεν πέρασε η πρόταση για 14 ομάδες – Τι έγινε στην ψηφοφορία του Δ.Σ. της ΚΟΠ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top