Ο μάνατζερ του Φαμπιάνο επιβεβαιώνει για ΑΕΚ: «Για να υπάρξει μεταγραφή…»

Ο μάνατζερ του Φαμπιάνο επιβεβαιώνει για ΑΕΚ: «Για να υπάρξει μεταγραφή…»

Στις τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, η ΑΕΚ κινήθηκε για την απόκτηση τερματοφύλακα, ωστόσο οι προσπάθειές της δεν είχαν αίσιο τέλος.

Το… ναυάγιο στην υπόθεση Βέριπς μετέφερε τις εξελίξεις για το καλοκαίρι και το τελευταίο διάστημα, κυκλοφορούν σενάρια πως η Ένωση ενδιαφέρεται για τον Φαμπιάνο της Ομόνοιας.

Με δηλώσεις του στην εφημερίδα Sportday, ο μάνατζερ του 32χρονου, Γκασπάρ Φρέιρε επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον των «κιτρινόμαυρων» για τον Βραζιλιάνο γκολκίπερ.

«Είναι αλήθεια υπάρχει ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Φαμπιάνο αλλά για να υπάρχει μεταγραφή, θα πρέπει να υπάρξει συμφωνία με τον Ομόνοια και τον παίκτη. Αυτή τη στιγμή ο Φαμπιάνο είναι στην ομάδα που ανήκει, συγκεντρωμένος στους στόχους της και στην πορεία θα δούμε» ανέφερε στις δηλώσεις του ο εκπρόσωπος του Βραζιλιάνου τερματοφύλακα.

to10.gr

The post Ο μάνατζερ του Φαμπιάνο επιβεβαιώνει για ΑΕΚ: «Για να υπάρξει μεταγραφή…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE