ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν μπορούσε να το χωνέψει ο Χρύσης Μιχαήλ: «Αν με ρωτούσατε πριν το παιχνίδι…»

Δεν μπορούσε να το χωνέψει ο Χρύσης Μιχαήλ: «Αν με ρωτούσατε πριν το παιχνίδι…»

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στο “Στέλιος Κυριακίδης”, μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στην Καρμιώτισσα και τον Απόλλωνα, ο προπονητής της ομάδας των Πολεμιδιών, Χρύσης Μιχαήλ.

Αναλυτικά:

«Θα είμαι σύντομος απόψε. Αν με ρωτούσε κάποιος πριν από το παιχνίδι, αν η ισοπαλία με τον πρωτοπόρο Απόλλωνα θα ήταν καλό αποτέλεσμα, αλίμονο να μπορούσα να πω όχι.

Όμως, όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, στο 1,5 λεπτό του έξτρα χρόνου που προστέθηκε, στην λεπτομέρεια δεν καταφέρουμε να κρατήσουμε αυτό το μεγάλο τρίποντο.

Ο λόγος που είμαι αρκετά λυπημένος, είναι για την προσπάθεια αυτών των παιδιών, για τους κόπους, τις δυνάμεις που σπαταλούν σε κάθε παιχνίδι και για μία λεπτομέρεια να μην μπορέσουμε να κρατήσουμε ένα πελώριο τρίποντο.

Τελείωσε όμως αυτό το παιχνίδι, κάθε 4-5 μέρες έχουμε αγώνα μπροστά μας και έχουμε έναν ακόμα τελικό. Ξεκινάμε δουλειά από αύριο, για να προετοιμαστούμε για τον επόμενο αγώνα.

Με τέτοια προσπάθεια, με τέτοιες εμφανίσεις, τέτοιες δυνάμεις και τέτοια εικόνα που δείχνουν τα παιδιά, δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτή η ομάδα μπορεί να πάει στη Β΄ κατηγορία. Καλή συνέχεια στην ομάδα του Απόλλωνα.

Θέλω να πω κάτι. Σήμερα χάθηκε ένας φίλος, ένας παλαίμαχος ποδοσφαιριστής. Έχασε την μάχη με την επάρατη νόσο. Θέλω να δώσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους οικείους του και να ξέρουν ότι θα τον θυμούνται πάντα σαν έναν λεβέντη.

Για το ότι ο Απόλλωνας είχε αρκετές ευκαιρίες και από λεπτομέρειες δεν σκόραρε, είπε: «Αυτές δεν είναι λεπτομέρειες. Οι ευκαιρίες του Απόλλωνα, μία ομάδα που είναι πρώτη στην βαθμολογία, αλίμονο να μη δημιουργήσει κάποιες ευκαιρίες. Είναι καλό που μου θύμισες τις τρομερές επεμβάσεις του νεαρού τερματοφύλακα μας. Λεπτομέρειες είναι περάσει 1,5 λεπτό από τα έξι. Λεπτομέρειες είναι να κρατάμε την μπάλα και να μην μπορούμε να τη διώξουμε εύκολα. Χωρίς να χρεώνω σε ποδοσφαιριστές, αυτοί οι ποδοσφαιριστές έχουν δώσει στην ομάδα μου πάρα πολλούς βαθμούς. Όμως οι λεπτομέρειες είναι αυτές που μας έχουν κρατήσει στα χαμηλά στρώματα».

The post Δεν μπορούσε να το χωνέψει ο Χρύσης Μιχαήλ: «Αν με ρωτούσατε πριν το παιχνίδι…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top