LIFESTYLE

Νέα καταγγελία για τον Παύλο Χαϊκάλη: «Θυμήθηκα πόσο άσχημα είχα νιώσει, πόσο ντράπηκα»

Νέα καταγγελία για τον Παύλο Χαϊκάλη: «Θυμήθηκα πόσο άσχημα είχα νιώσει, πόσο ντράπηκα»

Nέα καταγγελία κατά του Παύλου Χαϊκάλη για απρεπή συμπεριφορά βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Μετά την Ηλιάνα Αραβή, η Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός και σεναριογράφος Sky Maddas μέσω ανάρτησης στο twitter, καταγγέλλει τον Παύλο Χαϊκάλη δίνοντας μάλιστα στη δημοσιότητα μηνύματα, που όπως υποστηρίζει, της έστελνε ο ίδιος το 2011, όταν εκείνη ήταν ανήλικη.

Στο πρώτο της tweet η Sky Maddas έγραψε: «Αύγουστος του 2011. Χτυπάει το μεσσεντζερ και βλέπω το όνομα του κ. Χαικαλη. Είχα ταχυπαλμία, Από μικρή ήθελα να γίνω ηθοποιός και εκείνη την περίοδο έβλεπα φανατικά το 50-50, μια από τις αγαπημένες μου ελληνικές σειρές μέχρι και σήμερα.».

«Ντραπηκα αλλα αναρωτιωμουν τι να απαντησω σ αυτα τα μντ που ελαβα. Σκεφτόμουν τι να γραψω να μην προσβαλλω τον κ.Χαικαλη.Σκεφτομουν και σε ποιες φωτος μου αναφεροταν.Γτ φωτο με κιλοτακια δν ειχα ανεβασει ποτε σε κανενα σοσιαλ μου μιντια», συνεχίζει σε επόμενη ανάρτησή της η ηθοποιός και σεναριογράφος.

Ο ηθοποιός φαίνεται να της στέλνει μηνύματα με αφορμή μια φωτογραφία που είχε ανεβάσει στο Facebook. «Ειχα ανεβάσει φωτογραφίες μιας φίλης μου με μαγιο το καλοκαίριτου 2011 και είχα ανεβάσει μια φωτό με τα πόδια μου για να δείξω το χρώμα που έκανα. Ήταν η πρώτη φορά που κάποιος με έβλεπε σαν αντικείμενο του σεξ», εξηγεί η Sky Maddas.

«Είδα το βίντεο με τον κ. Χαικαλη και τον κ. Φιλλιπιδη να κοροιδευυν αισχρα τα θύματα σεξουαλικής κακοποίησης/βιασμού στο τουιτερ. Τότε θυμήθηκα αυτα τα μνμτ. θυμήθηκα ποσο ασχημα ειχα νιώσει, ποσο ντράπηκα, ποσο δεν ηθελα να προσβαλω τον πολύ ηθοποιο», καταλήγει η ηθοποιός κάνοντας αναφορά στο βίντεο που έκανε τον γύρο του Διαδικτύου με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Παύλο Χαϊκάλη.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top