ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

Πώς θα γιορτάσουν φέτος οι Κύπριοι τη μέρα των ερωτευμένων; - Τι θα κάνουν όσοι δεν μένουν μαζί;

Πώς θα γιορτάσουν φέτος οι Κύπριοι τη μέρα των ερωτευμένων; - Τι θα κάνουν όσοι δεν μένουν μαζί;

Μια αλλιώτικη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου αναμένεται να ζήσει φέτος η ανθρωπότητα και κατ’επέκταση η Κύπρος μας.

Οι περιορισμοί, τα μέτρα και η νέα τάξη πραγμάτων επιβάλουν όπως και σε όλη την καθημερινότητα ένα εναλλακτικό τρόπο διασκέδασης και εορτασμού της 14ης Φεβρουαρίου, ημέρας που έχει θεσπιστεί σαν η ημέρα των ερωτευμένων.

Εστιατόρια και γενικότερα χώροι εστίασης που έχουν κάθε χρόνο τέτοια μέρα σωρεία κρατήσεων δεν λειτουργούν ενώ τα ανθοπωλεία αναμένεται να μην επηρεαστούν αφού θα δουλέψουν... υπερωρίες.

Οι χώροι λοιπόν που -στη συντριπτική τους πλειοψηφία- θα συναντηθούν τα ‘πιτσουνάκια’ αναμένεται να είναι οι οικίες. Και αν για όσους συζούν αυτό μπορεί να περάσει ‘ανώδυνα’ τι θα γίνει με όσους δεν έχουν αυτή την πολυτέλεια;

Λαμβάνοντας υπόψη τα 2 μηνύματα που δικαιούμαστε στο 8998, αλλά και την απαγόρευση κυκλοφορίας οι λύσεις που πιθανώς να απομένουν δεν είναι πολλές. Το μη-εργάσιμο της ημέρας (Κυριακή) ίσως υποβοηθά αφού μπορούν οι συναντήσεις να ξεκινήσουν... νωρίτερα απ’ότι συνηθίζεται. Εάν όμως η ώρα μέχρι τις 21:00 δε σας φαίνεται αρκετή, τα περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα.

Αυτό πιθανώς να σημαίνει πως είτε θα πρέπει αναγκαστικά να διανυκτερεύσετε με το έτερον σας ήμισυ τουλάχιστον μέχρι τη λήξη του κέρφιου, είτε σε ακόμα χειρότερη περίπτωση να ‘φλερτάρετε’ και με... εξώδικο 300€.

Πέραν όμως της πλάκας υπάρχουν και άτομα τα οποία δε μπορούν να βρεθούν καθόλου (για τον Α ή Β λόγο). Η τεχνολογία όμως έχει μεριμνήσει και γι’αυτό. Μπορεί να μην παρέχει απαραίτητα την ίδια αίσθηση και εμπειρία όμως τα τεχνολογικά μέσα μπορούν να συνδράμουν σε μικρά θαύματα.

Μία βιντεοκλήση, ακόμη και... διαδικτυακό δείπνο. Εισιτήρια για online συναυλίες που έχουν προγραμματιστεί γι’αυτό και μόνο το σκοπό ή ακόμη και η παράλληλη θέαση μιας ταινίας μπορούν να φέρουν πιο κοντά -στο μέτρο του δυνατού- τα ζευγαράκια που δεν έχουν την ίδια τύχη με τα υπόλοιπα.

Η αγάπη και ο έρωτας υπερνικούν τα όποια εμπόδια, και πέραν της όποιας υπερβολής η 14η Φεβρουαρίου είναι απλά μια μέρα για ‘υπενθύμιση’ και αναθέρμανση αφού θα έπρεπε να αποτελεί τον κανόνα και όχι την εξαίρεση...

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top