ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το αγωνιστικό πρόγραμμα των τμημάτων της Ομόνοιας από 08-14/02

Το αγωνιστικό πρόγραμμα των τμημάτων της Ομόνοιας από 08-14/02

Ενημέρωση από το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας:

«Αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουν αυτή την εβδομάδα (08/02 – 14/02) τα τέσσερα από τα εννέα αθλητικά τμήματα του ΑΣΟΛ. Στο πρόγραμμα υπάρχουν έξι αγώνες.

Η ομάδα ποδοσφαίρου έχει διπλή υποχρέωση αυτή την εβδομάδα. Αύριο υποδέχεται τη Νέα Σαλαμίνα στις 17:00 για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος και το Σάββατο στις 18:00 αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ερμή για την 25η αγωνιστική.

Η ομάδα φούτσαλ υποδέχεται απόψε (19:00) την ΑΕΛ σε εξ αναβολής αγώνα της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και την Πέμπτη την ίδια ώρα αντιμετωπίζει την Αραράτ στο «Ελευθέρια» για την 9η αγωνιστική.

Η ομάδα καλαθόσφαιρας αντιμετωπίζει σήμερα στις 18:00 την ΕΝΠ σε εξ αναβολής αγώνα της 18ης αγωνιστικής της ΟΠΑΠ Basket League. To παιχνίδι σημειώνει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς κρίνεται η τελική βαθμολογία για την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος, ανάμεσα στις θέσεις 4-6.

Η ομάδα γυναικείου ποδοσφαίρου αντιμετωπίζει την Κυριακή τον Ερμή Απόλλων για την προημιτελική φάση του κυπέλλου. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 11:00».

The post Το αγωνιστικό πρόγραμμα των τμημάτων της Ομόνοιας από 08-14/02 appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top