ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Υπονοούμενα και αιχμές για Παπασταύρου: «Μπορεί να κάνει όποια δήλωση θέλει-Εγώ σας λέω ότι δεν έδωσε κατάθεση»

Υπονοούμενα και αιχμές για Παπασταύρου: «Μπορεί να κάνει όποια δήλωση θέλει-Εγώ σας λέω ότι δεν έδωσε κατάθεση»

Άφησε και υπονοούμενα για Σταύρο Παπασταύρου αλλά και Χάρη Σαββίδη ο πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας Αθλητισμού Ανδρέας Παπαχαραλάμπους.

Μιλώντας στην εκπομπή Alpha Ενημέρωση αναφέρθηκε και στην κατάθεση του προέδρου της Ομόνοιας σχετικά με τη διαφθορά εκφράζοντας ουσιαστικά την αμφιβολία του εάν όντως δόθηκε η κατάθεση στο άλλο μέλος της επιτροπής, τον Χάρη Σαββίδη.

Σε ερώτηση που δέχθηκε σχετικά με την κατάθεση Παπασταύρου αλλά και τις κατηγορίες του προέδρου της Ομόνοιας εναντίον του ότι έπρεπε να παραιτηθεί, ο κ. Παπαχαραλάμπους απάντησε: «Για μένα ο Παπασταύρου δεν έκανε κατάθεση. Ο κύριος Παπασταύρου μπορεί να κάνει όποια δήλωση θέλει. Η επιτροπή είχε ένα τρόπο λήψης κατάθεσης, ο οποίος ίσχυε για όλους. Μέχρι σήμερα εμένα το μέλος που πήρε την κατάθεση αρνήθηκε να μου τη δώσει, αρνήθηκε να τη δώσει στην επιτροπή και αρνήθηκε να την αποκρυπτογραφήσουμε. Δεν δέχομαι εγώ ότι έγινε κατάθεση από τον κ. Παπασταύρου. Διότι αν γινόταν η κατάθεση από τον Παπασταύρου θα έπρεπε οπωσδήποτε να αποκρυπτογραφηθεί, να μπει στα αρχεία της Επιτροπής, να ξέρει η Επιτροπή τι κατέθεσε. Εγώ δεν ενημερώθηκα ποτέ για το περιεχόμενο της κατάθεσης Παπασταύρου, αν έδωσε. Που εγώ σας λέω ότι δεν έδωσε».

Δείτε επίσης: Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ που πήρε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τα περί κατάθεσης Σταύρου Παπασταύρου και η καταπολέμηση διαφθοράς ποδοσφαίρου (ΒΙΝΤΕΟ)

The post Υπονοούμενα και αιχμές για Παπασταύρου: «Μπορεί να κάνει όποια δήλωση θέλει-Εγώ σας λέω ότι δεν έδωσε κατάθεση» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top