Συνελήφθη ο 28χρονος που φέρεται να βίασε 29χρονη στην Πάφο

Συνελήφθη ο 28χρονος που φέρεται να βίασε 29χρονη στην Πάφο

Yπό κράτηση προς διευκόλυνση των ανακρίσεων, τέθηκε 28χρονος χτες το βράδυ για υπόθεση βιασμού με θύμα 29χρονη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, 29χρονη που διαμένει στην Επαρχία Πάφου κατήγγειλε χτες ότι την βίασε o 28χρονος πρώην σύντροφός της.

Το  αδίκημα φαίνεται να συνέβη την Κυριακή,  όταν ο 28χρονος πρώην συμβίος της την επισκέφτηκε για να δει το παιδί τους, το οποίο είχε αποκοιμηθεί και στην συνέχεια χωρίς την συγκατάθεση της ήρθε σε σεξουαλική συνουσία μαζί της.
 
Μετά την καταγγελία είχε εξασφαλιστεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης και ο 28χρονος καταζητείτο. Από περαιτέρω εξετάσεις ο ύποπτος εντοπίστηκε και χτες Δευτέρα 8/2 συνελήφθη . 

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την αστυνομική διεύθυνση Πάφου.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σήκωσε το γάντι για τη διαμαρτυρία των κυνηγών ο ΠτΔ - «Πήρα τηλέφωνο για να σταματήσει η ταλαιπωρία, δεν θα ακολουθήσουμε την προεκλογική εκστρατεία»

Σήκωσε το γάντι για τη διαμαρτυρία των κυνηγών ο ΠτΔ - «Πήρα τηλέφωνο για να σταματήσει η ταλαιπωρία, δεν θα ακολουθήσουμε την προεκλογική εκστρατεία»

Στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές Εκλογές του 2026 αποδίδει διάφορες επικρίσεις κατά της Κυβέρνησης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η Κυβέρνηση δεν εμπλέκεται σε καμία απολύτως περίπτωση στην προεκλογική εκστρατεία και δεν θα ακολουθήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE