ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Delfi Partners and Company

Delfi Partners and Company

Η Delfi Partners and Company ανακοινώνει τη δημιουργία της νέας, καινοτόμας πλατφόρμας συλλογής και ανάλυσης δεδομένων «Delfi Analytics».

Στόχος είναι η δημιουργία μιας κεντρικοποιημένης βάσης δεδομένων για την αγορά ακινήτων σε Ελλάδα & Κύπρο καθώς και η δημιουργία ενός κόμβου ψηφιακής καινοτομίας και πολυεπίπεδης ανάλυσης της κτηματαγοράς.


Η πλατφόρμα Delfi Analytics (https://delfianalytics.com/) βασίζεται στη συλλογή πολύ μεγάλων όγκων δεδομένων και στην ανάλυση τους χρησιμοποιώντας προηγμένα συστήματα επιχειρηματικής ανάλυσης που αφορούν την ελληνική και κυπριακή κτηματαγορά. Βασικός σκοπός είναι η υποστήριξη στη λήψη σωστών, έγκυρων και έγκαιρων αποφάσεων, η ελαχιστοποίηση της αβεβαιότητας και η ανάδειξη πολύτιμων πληροφοριών. Παράλληλα, μέσα από το τμήμα ερευνών, παρέχεται η δυνατότητα παρακολούθησης της ελληνικής και κυπριακής κτηματαγοράς μέσω της εκπόνησης ad-hoc ερευνών.
Η υπηρεσία απευθύνεται σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, επενδυτές, εταιρείες αλλά και ιδιώτες που δραστηριοποιούνται στην αγορά ακινήτων παρέχοντας υψηλού επιπέδου συμβουλευτικές υπηρεσίες.


Ο Δρ. Γιώργος Μούντης, Managing Partner της Delfi Partners δήλωσε: «Η Delfi Partners & Company, έχοντας πάντα ως γνώμονα την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών διαχείρισης χαρτοφυλακίων ακινήτων θα συνεχίσει να σχεδιάζει νέες υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών αλλά και να βελτιώνει τις ήδη υπάρχουσες, πάντα με γνώμονα την ποιοτική αλλά και την άρτια εξυπηρέτηση του πελάτη της.»


Το τμήμα ερευνών της Delfi Analytics κυκλοφόρησε report στο οποίο παρουσιάζονται οι τάσεις που επικράτησαν στην Ελληνική αγορά ακινήτων το 2020, με ιδιαίτερη αναφορά στις ξένες επενδύσεις αλλά και στο πρόγραμμα για τη χρυσή βίζα. Περισσότερες πληροφορίες στο σύνδεσμο Greek Real Estate Market Report.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

22 λιγότερες

22 λιγότερες

Back to top