ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες σε 52χρονη καταζητούμενη- Εμπλέκεται σε ΄'απάτη μαμουθ'

ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες σε 52χρονη καταζητούμενη- Εμπλέκεται σε ΄'απάτη μαμουθ'

Στη σύλληψη 52χρονης, η οποία εντοπίστηκε στην Πράγα και μεταφέρθηκε στην Κύπρο, προχώρησε η Αστυνομία, σε σχέση με υπόθεση εξαπάτησης Κύπριου επιχειρηματία και απόσπασης 300,000 ευρώ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία,  στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης συνωμοσίας προς διάπραξης κακουργήματος, απάτης, εξασφάλισης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού μετέβησαν στην Πράγα και συνέλαβαν, δυνάμει ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης, την 52χρονη.
 
Όπως είχε καταγγείλει στην Αστυνομία Κύπριος επιχειρηματίας, η ύποπτη και άλλα έξι πρόσωπα τον ξεγέλασαν και του απέσπασαν 300,000 ευρώ, στο πλαίσιο συμφωνίας για να του εξασφαλίσουν δάνειο 50 εκατομμυρίων ευρώ από τράπεζα στην Ασία.
 
Ο παραπονούμενος φέρεται να κατέβαλε 100,000 ευρώ μετρητά ως προκαταβολή για υπογραφή του συμβολαίου και άλλες 200,000 ευρώ, ως έξοδα για τους μεσάζοντες. Όταν το δάνειο δεν εξασφαλίστηκε και διαπίστωσε ότι έπεσε θύμα απάτης, κατήγγειλε την υπόθεση στην Αστυνομία.
 
Για την υπόθεση εκκρεμούν άλλα έξι ευρωπαϊκά εντάλματα σύλληψης.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top