ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Κύπριος κόουτς ΑΠΕΝΑΝΤΙ στην ομάδα όπου ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ για χρόνια

Ο Κύπριος κόουτς ΑΠΕΝΑΝΤΙ στην ομάδα όπου ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ για χρόνια

Μετά την αποχώρηση του Χρύση Μιχαήλ από το πηδάλιο της τεχνικής ηγεσίας της Καρμιώτισσας, ο προπονητής της ομάδας Νέων, Φίλιππος Φιλίππου, θα ηγηθεί των προπονήσεων της ομάδας μέχρι νεοτέρας.  Αναμένεται να είναι και αυτός που θα κοουτσάρει την Καρμιώτισσα στο αυριανό εντός έδρας παιχνίδι της 25ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε: 

ΑΛΛΑΓΗ… στάσης από Χρύση Μιχαήλ και ΑΝΟΙΞΕ από μόνος του την πόρτα ΕΞΟΔΟΥ – Ποιος ο νέος κόουτς

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Φίλιππος Φιλίππου ως ποδοσφαιριστής πέρα από Απόλλωνα (μέχρι 2002), Ομόνοια (1999), Νέα Σαλαμίνα (2006-2007), ΑΠΟΠ Κινύρα Πέγειας (2007), Ατρόμητο Γεροσκήπου (2008), Άρη (2008-2010) και Χαλκάνορα (2010-2011), αγωνίστηκε και στον Ολυμπιακό Λευκωσίας (2002-2006).

Αύριο ο Φίλιππος Φιλίππου, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα κοουτσάρει την Καρμιώτισσα η ώρα 16:00 στο «Στέλιος Κυριακίδης» απέναντι στον Ολυμπιακό.

The post Ο Κύπριος κόουτς ΑΠΕΝΑΝΤΙ στην ομάδα όπου ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ για χρόνια appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top