Οι αντιδράσεις του κόσμου της Ομόνοιας: «Πάμε σιηλλάκκα μου – Τριφυλλάρα παίξε γερά»

Οι αντιδράσεις του κόσμου της Ομόνοιας: «Πάμε σιηλλάκκα μου – Τριφυλλάρα παίξε γερά»

Η Ομόνοια ανάρτησε τις αντιδράσεις του κόσμου της ομάδας, από το παιχνίδι κόντρα στον Ερμή εκτός έδρας για την 25η αγωνιστική.

Αναλυτικά: 

«Κολλημένος» στις τηλεοράσεις του ο Πράσινος Λαός το απόγευμα του Σαββάτου για το εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας απέναντι στον Ερμή.

Η ανυπομονησία και η προσμονή πριν από το παιχνίδι, η πίστη για το «τρίποντο» κατά τη διάρκεια και φυσικά οι πανηγυρικές αναρτήσεις στα γκολ που σημείωσαμε και μετά το τελευταίο σφύριγμα.

Στιγμές από το σπίτι σας με την οικογένεια σας και από κάθε γωνιά της Κύπρου. Ο κάθε ένας, με τον δικό του τρόπο, έστω και από απόσταση δίπλα στην ομάδα!

Τα έχουμε αναρτήσει όλα και επίσης τα παρουσιάζουμε και πιο κάτω! Σας ευχαριστούμε και συνεχίζουμε! ΟΜΟΝΟΙΑ Αιώνια!

The post Οι αντιδράσεις του κόσμου της Ομόνοιας: «Πάμε σιηλλάκκα μου – Τριφυλλάρα παίξε γερά» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τριμερής Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ: Eνέργεια, ασφάλεια και o ρόλος της Κύπρου στις περιφερειακές εξελίξεις

Τριμερής Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ: Eνέργεια, ασφάλεια και o ρόλος της Κύπρου στις περιφερειακές εξελίξεις

Σε μια χρονική συγκυρία αυξημένης γεωπολιτικής αβεβαιότητας στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει σήμερα στο Ισραήλ για διμερή επίσκεψη και για συμμετοχή στη 10η Τριμερή Σύνοδο Κορυφής Κύπρου – Ελλάδας – Ισραήλ, η οποία αποκτά ιδιαίτερη πολιτική και στρατηγική βαρύτητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE