Στα… χαρακώματα η διοίκηση με τους οπαδούς της ομάδας

Στα… χαρακώματα η διοίκηση με τους οπαδούς της ομάδας

Η διοίκηση της Μαρσέιγ δείχνει αποφασισμένη να έρθει σε κόντρα με τα κλαμπ των οργανωμένων οπαδών της ομάδας, φτάνοντας στο σημείο να «σπάσει» μία συμφωνία που ίσχυε για περισσότερο από 30 χρόνια.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «La Provence», τα κλαμπ των οργανωμένων οπαδών της Μαρσέιγ έλαβαν ένα μέιλ από την διοίκηση, στο οποίο τους ενημέρωνε πως η ομάδα θα «σπάσει» μία συμφωνία που υπήρχε ανάμεσα στις δύο πλευρές εδώ και περισσότερο από 30 χρόνια και αφορούσε τις τιμές από τα εισιτήρια διαρκείας αλλά και αυτές για τις εκδρομές εκτός έδρας.

Αυτή η απόφαση της διοίκησης της Μαρσέιγ είναι αποτέλεσμα των επεισοδίων που έγιναν όταν οπαδοί της ομάδας έκαναν… επιδρομή στο προπονητικό κέντρο και επιτέθηκαν στους ποδοσφαιριστές.

Πηγή: www.sdna.gr

The post Στα… χαρακώματα η διοίκηση με τους οπαδούς της ομάδας appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ένσταση Βαρωσιώτου: Η σύνθεση του δικαστηρίου και η θέση του δικηγόρου της - Όσα ακούστηκαν στο Δικαστήριο

Ένσταση Βαρωσιώτου: Η σύνθεση του δικαστηρίου και η θέση του δικηγόρου της - Όσα ακούστηκαν στο Δικαστήριο

Εντός Σεπτεμβρίου θα συνεχιστεί η εκδίκαση της υπόθεσης της ένστασης της Ντόριας Βαρωσιώτου για τον τερματισμό των υπηρεσιών της ως δικαστού του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, που ξεκίνησε σήμερα στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο, το οποίο συνέρχεται ως Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστικό Συμβούλιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE