ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Όργια» Εμπαπέ στο Καμπ Νόου και ΤΕΣΣΑΡΑ στην Μπάρτσα!

«Όργια» Εμπαπέ στο Καμπ Νόου και ΤΕΣΣΑΡΑ στην Μπάρτσα!

Με… όργια του νεαρού Γάλλου η Παρί νίκησε με 4-1 την Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νόου

CHAMPIONS LEAGUE – ΦΑΣΗ ΤΩΝ «16»

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: 1-4

ΓΗΠΕΔΟ: Καμπ Νόου

Στη Βαρκελώνη έλαμψε το αστέρι του Κιλιάν Εμπαπέ. Ο νεαρός Γάλλος έκανε εκπληκτικό παιχνίδι και οδήγησε την Παρί σε νίκη με 4-1 επί της Μπαρτσελόνα που σφραγίζει σε μεγάλο βαθμό την πρόκριση.

Hπρώτη μεγάλη ευκαιρία σημειώθηκε στο 14′ όταν ο Γκριεζμάν μπήκε στην περιοχή και δεν κατάφερε, από πλάγια θέση, να πλασάρει τον Νάβας. Πέντε λεπτά μετά ο Εμπαπέ βρήκε τον Ικάρντι, ο οποίος από ιδανική θέση, πλάσαρε άσχημα με τον Πέδρι τελικά να κόβει. Στο 26′ ο Ντε Γιονγκ έπεσε μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι. Το VARείδε επαφή του Κιμπεμπέ με τον Ολλανδό μέσο και ο Μέσι εκτέλεσε. Ο Αργεντίνος δεν άφησε περιθώρια στον Κέιλορ Νάβας και έκανε το 1-0.

Λίγα λεπτά μετά (29′) ο Μέσι έκανε τρομερή ενέργεια και έστρωσε στον Ντεμπελε ο οποίος πλάσαρε αδύναμα και σπατάλησε τεράστια ευκαιρία. Η Παρί έφερε στα ίσα το ματς στο 32′. Ο Πικέ δεν κατάφερε να κόψει και ο Εμπαπέ ελευθερώθηκε εντυπωσιακά και εκτέλεσε με δύναμη για το 1-1. Στο 35′ ο Κουρζαβά άδειασε τον Πικέ αλλά δεν κατάφερε να πλασάρει τον Τερ Στέγκεν. Το ματς είχε εξαιρετικό ρυθμό και στο 37′ ήταν η Μπαρτσελόνα που απείλησε. Ο Γκριεζμάν έκανε την κούρσα και πλάσαρε μόλις άουτ. Στην επόμενη φάση ο Κεν σούταρε και ο Τερ Στέγκεν έδιωξε σε κόρνερ. OΙκάνρτι στο 45′ έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να περνά δίπλα από το δοκάρι.

Νωρίς στο δεύτερο μέρος (47′) ο Εμπαπέ απείλησε με μακρινό σουτ που δεν βρήκε στόχο. Στο 50′ οι παίκτες της Παρί συνδυάστηκαν εντυπωσιακά με τον Κεν να πλασάρει, την μπάλα να κοντράρει στον Άλμπα και τον Τερ Στέγκεν να βγάζει δύσκολα. Η Μπαρτσελόνα κέρδισε φάουλ σε ιδανικό σημείο στο 59′ αλλά ο Μέσι έστειλε την μπάλα στο τείχος. Λίγο μετά η Μπαρτσελόνα ζήτησε πέναλτι σε χέρι του Κεν με τον Κάιπερς να δείχνει να συνεχιστεί το ματς. Στο 65′ ο Φλορέντσι μπήκε από δεξιά στην περιοχή και έκοψε την μπάλα με τον Εμπαπέ να πλασάρει και να γράφει το 1-2. Ο Γάλλος έκανε ό,τι ήθελε την άμυνα της Μπαρτσελόνα και στο 68′ πέρασε σαν κώνο τον Ντεστ αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον Τερ Στέγκεν. Τελικά το 1-3 ήρθε στο 70′ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ ο Κεν έστειλε από κοντά με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα. Ο Ντεμπελέ, στο 76′, έκανε την κούρσα αλλά σούταρε άουτ. Έξι λεπτά μετά ο Νάβας έδιωξε πάνω στον Γκριεζμάν με την μπάλα να περνά παράλληλα με την εστία και να καταλήγει άουτ. Στο 85′ ο Εμπαπέ έβαλε το κερασάκι μιας μαγικής βραδιάς. Η Παρί έφυγε στην κόντρα , ο Ντράξλερ έδωσε τον νεαρό Γάλλο και αυτός με εξαιρετικό τελείωμα έγραψε το 1-4.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Ντεστ (71’Μινγκέθα), Πικέ (78’Πουτς), Λενγκλέ, Άλμπα, Μπούσκετς (78’Πιάνιτς), Ντε Γιονγκ, Πέδρι (78’Τρινκάο), Μέσι, Γκριεζμάν (85’Μπρέιθγουεϊτ), Ντεμπελέ

ΠΑΡΙ: Νάβας, Φλορέντσι (89’Κέρερ), Μαρκίνιος, Κιμπεμπέ, Κουρζαβά, Γκέιγ (46’Ερέρα), Παρέδες, Κεν (84’Ντανίλο), Βεράτι (73’Ντράξλερ), Εμπαπέ, Ικάρντι.

aek365.org

The post «Όργια» Εμπαπέ στο Καμπ Νόου και ΤΕΣΣΑΡΑ στην Μπάρτσα! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top