ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΑΒΙΤΣ: «Τότε ξεκίνησε η… ΚΟΛΑΣΗ μου στην Κύπρο – Έχω τον υψηλότερο μισθό στον ΑΠΟΕΛ»

ΣΑΒΙΤΣ: «Τότε ξεκίνησε η… ΚΟΛΑΣΗ μου στην Κύπρο – Έχω τον υψηλότερο μισθό στον ΑΠΟΕΛ»

Δηλώσεις σε ΜΜΕ της πατρίδας του έκανε ο Βούγιαντιν Σάβιτς, ο οποίος πλέον αγωνίζεται στην Ολύμπια Λιουμπλιάνας ως δανεικός από τον ΑΠΟΕΛ.

Ο 30χρονος Σέρβος αμυντικός, αναφέρθηκε στο αποψινό ματς του Ερυθρού Αστέρα απέναντι στη Μίλαν για τη φάση των “32” του Γιουρόπα Λιγκ και στη συνέχεια, μίλησε για την παρουσία του στον ΑΠΟΕΛ, λέγοντας χαρακτηριστικά πως μετά την εμφάνιση του κορωνοϊού… έζησε μία “κόλαση”!

Σχολίασε επίσης, το πως τέθηκε εκτός πλάνων, αλλά και το παρασκήνιο της μετακίνησης του στην ομάδα της Σλοβενίας.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πρόσφατα, ο Νέναντ Γέστροβιτς επικοινώνησε μαζί μου και με ρώτησε για το ενδεχόμενο να πάω δανεικός στην Ολύμπια, σε μία ομάδα που παλεύει για τον τίτλο. Συμφώνησα αμέσως, επειδή είχα μία πολύ δύσκολη περίοδο στον AΠΟΕΛ. Αν και πρέπει να παραδεχθώ, ότι στην πρώτη μου σεζόν, ήταν όλα πολύ ωραία. Η Κύπρος είναι ιδανική για οικογενειακή ζωή, τόσο λόγω του κλίματος, όσο και των συνθηκών. Παίξαμε και στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και όλα ήταν όπως θα έπρεπε μέχρι την εμφάνιση του κορωνοϊού. Τότε ξεκίνησε η κόλαση μου στην Κύπρο.

Δεν συμφώνησα με τη διοίκηση για μείωση του μισθού μου. Συγκεκριμένα, συμφώνησαν για τους πρώτους τρεις μήνες, στην αρχή της πανδημίας, αλλά δεν μπορούσα να συμφωνήσω για περαιτέρω μείωση, καθώς είχα συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια εκείνη τη στιγμή. Είναι ένα μεγάλο ποσό και πραγματικά δεν μπορούσα να συμφωνήσω. Τον Μάρτιο, το πρωτάθλημα διακόπηκε και δεν ξανάρχισε και όταν επιστρέψαμε το καλοκαίρι, τέθηκα εκτός ομάδας. Γυμναζόμουν σε διαφορετικές ώρες από τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου. Ήμουν περισσότερο στο γυμναστήριο, παρά στο γήπεδο.

O δανεισμός μου θα διαρκέσει μέχρι το τέλος της σεζόν και έχω άλλη μια χρονιά συμβόλαιο με τον ΑΠΟΕΛ. Θα δούμε τι θα συμβεί μετά τη λήξη του δανεισμού μου, γιατί πραγματικά δεν βλέπω τον εαυτό μου σε αυτό το κλαμπ. Δεν μπορούν να με πληρώσουν, έχω τον υψηλότερο μισθό στην ομάδα και απλώς μου ζήτησαν να προσπαθήσω να βρω έναν νέο σύλλογο για το καλοκαίρι. Τώρα θα πληρώσουν το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου μου, η Ολύμπια ένα μικρότερο ποσό, έτσι ώστε να μπορώ να πάω κάπου το καλοκαίρι χωρίς κόστος».

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό δημοσίευμα.

The post ΣΑΒΙΤΣ: «Τότε ξεκίνησε η… ΚΟΛΑΣΗ μου στην Κύπρο – Έχω τον υψηλότερο μισθό στον ΑΠΟΕΛ» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Έπιασε «λαβράκι» η ΥΚΑΝ: Ανέκοψαν 18χρονο για έλεγχο στη Μέσα Γειτονιά και βρήκαν στην κατοχή του ναρκωτικά και χρήματα

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top