ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στο ΨΥΓΕΙΟ η υπόθεση Μασιά-Κωνσταντίνου – Ορίστηκε νέα ημερομηνία

Στο ΨΥΓΕΙΟ η υπόθεση Μασιά-Κωνσταντίνου – Ορίστηκε νέα ημερομηνία

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας dialogos, η υπόθεση που αφορά τους Δημήτρη Μασιά και Αντρέα Κωνσταντίνου, είναι κολλημένη στο Ανώτατο Δικαστήριο. Ήταν προγραμματισμένο να αρχίσει χθες, αλλά ορίστηκε νέα δικάσιμος για τις 29 Μαρτίου. 

Αναλυτικά το ρεπορτάζ:

“Η προσπάθεια των κατηγορουμένων να μπλοκάρουν την άρση των τηλεπικοινωνιακών τους δεδομένων καθυστερεί την έναρξη της δίκης στην πολύκροτη υπόθεση του πρώην διαιτητή και ποδοσφαιρικού παράγοντα Δημήτρη Μασιά και του διαιτητή Ανδρέα Κωνσταντίνου.

Οι δύο κατηγορούνται για στήσιμο αγώνα ποδοσφαίρου, αλλά η δίκη δεν ξεκίνησε ούτε χθες (ορίστηκε στις 29 Μαρτίου), αφού εκκρεμεί η εξέταση της προσφυγής τους στο Ανώτατο Δικαστήριο με την οποία αιτούνται την έκδοση προνομιακού εντάλματος certiorari για ακύρωση του διατάγματος του Επαρχιακού Δικαστηρίου για άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

Στην ουσία, η υπεράσπιση κάνει μια ύστατη προσπάθεια να μπλοκάρει την αποκάλυψη των τηλεφωνικών επαφών των κατηγορουμένων που είναι από τα πιο δυνατά χαρτιά της Κατηγορούσας Αρχής. 

Οι Μασιάς και Κωνσταντίνου αντιμετωπίζουν τρεις κοινές κατηγορίες που είναι συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, συνωμοσία για καταδολίευση και χειραγώγηση αθλητικού αγώνα, συγκεκριμένα του αγώνα Οθέλλος Αθηένου – Αγία Νάπα, ώστε να κερδίσει η Αγία Νάπα”.

The post Στο ΨΥΓΕΙΟ η υπόθεση Μασιά-Κωνσταντίνου – Ορίστηκε νέα ημερομηνία appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top