ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κάνει ΑΝΩ-ΚΑΤΩ την ενδεκάδα ο Πετράκης – Στην ΠΡΙΖΑ ο Κρητικός τεχνικός

Κάνει ΑΝΩ-ΚΑΤΩ την ενδεκάδα ο Πετράκης – Στην ΠΡΙΖΑ ο Κρητικός τεχνικός

Η προχθεσινή ανάρτηση μιας φωτογραφίας του Αλεξάνταρ Γιοβάνοβιτς, από την προπόνηση στο Κολόσσι, θεωρήθηκε από πολλούς ως προαναγγελία ότι θα υπερασπιστεί την εστία της ομάδας, στο μεθαυριανό παιχνίδι με την ΕΝΠ.

Ο προπονητής τερματοφυλάκων Γιώργος Νικολάου κι ο Γιάννης Πετράκης, είναι οι δυο άνθρωποι που σίγουρα γνωρίζουν, αν ήρθε η στιγμή να μείνει στον πάγκο ο Δημητρίου, δίδοντας τα… γάντια του βασικού στον Σέρβο γκολκίπερ.

Να σημειώσουμε ότι ο Γιοβάνοβιτς δεν έχει γράψει ακόμα επίσημη συμμετοχή με τα χρώματα του Απόλλωνα.

Είχε αντικαταστήσει τον περασμένο Σεπτέμβριο τον Ζοέλ Μολ, επειδή ο τελευταίος είχε τραυματιστεί σοβαρά σε παιχνίδι με την Πάφο. Για δυόμισι μήνες ήταν παροπλισμένος, αφού είχε υποβληθεί σε επέμβαση στον μηνίσκο τον Νοέμβριο.

O 28χρονος Σέρβος κατέγραψε την τελευταία συμμετοχή του στις 7 Αυγούστου του 2020, σε παιχνίδι της πρώην ομάδας του Ντεπορτίβο Λα Κορούνια απέναντι στην Φουενλαμπράδα στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Σεγούντα Ντιβιζιόν.

Στο ματς της Κυριακής στο Τσίρειο, δεν θα αγωνιστούν οι τιμωρημένοι Ντιγκινί, Γιούστε, Μαλεκκίδης κι ο τραυματίας Κατελάρης. Ο Μπένσοπ που συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες, θα εκτίσει την ποινή του στην πρεμιέρα των πλέι οφφ.

Στην κορυφή της επίθεσης, πιθανότατα ο Γιάννης Πετράκης να επιλέξει τον Μπακαλί Νταμπό. Μια ή δυο αλλαγές θα κάνει στη μεσαία γραμμή, με τους Σακέτι και Ντένιτς, να χτυπούν πόρτα ενδεκάδας.

Στο κέντρο της άμυνας, δίπλα από τον Ρομπέρζ, επικρατέστερος είναι ο Χάμπος Κυριάκου. Αλλαγή θα κάνει ο Ελλαδίτης τεχνικός και στο αριστερό άκρο της άμυνας. Αντί του Ψύχα που κάλυψε τη συγκεκριμένη θέση στα παιχνίδια με ΑΕΚ και ΑΕΛ, θα αγωνιστεί ένας εκ των Βασιλείου, Ντόναλντ Γκεριέ.

Επισήμως αποφεύγουν να τοποθετηθούν, αλλά οι πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, επιμένουν ότι ο Γιάννης Πετράκης, ίσως καθίσει για τελευταία φορά στον πάγκο της ομάδας απέναντι στην ΕΝΠ. Δεν αποκλείεται να λάβουν απόφαση έκδοσης διαζυγίου, ακόμα και στο σενάριο νίκης της ομάδας πάνω στους βυσσινί.

The post Κάνει ΑΝΩ-ΚΑΤΩ την ενδεκάδα ο Πετράκης – Στην ΠΡΙΖΑ ο Κρητικός τεχνικός appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top